Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
Chesterfield #57158 üzenetére
de nem én akarok az lenni, aki majd lefertőzi a gyereket. Fertőzzön le ő engem.
Mintha nem lenne teljesen mindegy...
#57159 Parci A gyerekekkel kapcsolatos szabályokat nem követem, mert nincs gyerekem, így már azért értem a tesztelési kényszert. De ebben a topikban is vannak tesztelési hobbisták, akik hegyekbe halmozzák a gyorsteszteket és tesztelgetik magukat mintha más szórakozásuk már nem is maradt volna.
#57161 twofatcat
Kifelejtetted azt a forgatókönyvet, hogy nem vagy beteg, de éppen tünetmentes fertőzőként szervezel nagyszülőkkel vasárnapi ebédet, kifogja a gyerek a long covidot...
Tünetmentes fertőző... ezt értelmezni sem tudom, mert ezen az alapon mindenkinek ülni kéne otthon a s.ggén. Ezen már rég túlléptünk. Ha tünetmentes vagyok, akkor egészségesként tekintek magamra. Hogy a fenébe maradnék otthon, ha SEMMI nem utal arra hogy beteg vagyok? Nyilván úgy fogok viselkedni mint minden más egézséges ember és teszem a dolgom, megyek ahova kell és kedvem van. Védekezni lehet maszkkal és oltással is, ez engem már nem érint más vonatkozásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Bluetooth hangszórók
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest