-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Máig nem értem, hogy miért nincs valami 100-200 kórokozóra harapó OLCSÓ teszt, amivel a leadott vérmintákat tesztelnék. XXI.szd-ban élünk, akkora számítási kapacitással az óráinkban, amit 2 emberöltővel ezelőtt csak hajóval lehetett szállítani...
#69170:
, felengedem forralt+kihűtött vízzel. Nem olcsó mulatság
-
gergo5991
őstag
nem akarok antivaxerkedni de,
ismerősi körökben az oltástól jöttek ki az autoimmun betegséges, reuma, nőknél kopaszodás, meg mindenféle bajok, nagyon nem is faggattam róla őket, csak mondták hogy az oltás odab.ott nekik rendesen, 1iknél 2 vérrögöt is ki kellett operálnién fixen 4x voltam covidos +1 meg nem volt alátámasztva, nem vagyok oltva, nekem a kézfejemen jött ki a pszoriázis covidtól de pár héten belűl el is múlt
fél éve lettem oltva, de az is csak hepatitis miatt mert rá kényszeritettek, és attól az oltástól is minden bajom volt pedig ezekre nem jellemző, akkor egy covid oltás mit tett volna velem? noty
-
-
OLTANI kéne az emlegetett xbb oltással. Nem (csak) É-Karolinában, hanem Walesben, Skóciában, Province-ban és Miskolcon. Nem csak a 70 és a halál közti szavazógépet, hanem az OVIS GYEREKET is. Önkéntes alapon.
A maszkot dugják fel maguknak, ma is kettőt szedtem össze az erdőszélen: az emberek hülyék, ezzel kalkulálni kell.
-
-
"Hát, az antitestekről minden tanulmány azt írja, hogy idővel drasztikusan csökken, lásd amit legutóbb linkeltem. És a korábbi fertőzés sem csodaszer, mert ugyan magasabbra löki az antitest számot, de sokkal gyorsabban is csökken (ha jól emlékszem, kb. 40 hét múlva nem jelent többletet egy oltássorhoz képest.)"
sokkal komplexebb ennél az immunrendszer. de lehet persze az is, hogy a húgom találkozott a vírussal azóta is, csak annyit mondtam, hogy nem biztos.
-
kpityu2
addikt
"Az új leszármazási vonal genomja nem változott a tüskefehérjén kívül, [így az adaptív immunrendszer] T-sejtjei, valamint az oltások és korábbi fertőzések által indukált nem neutralizáló antitestek továbbra is végezni fogják a dolgukat, hogy csökkentsék a tünetek súlyosságát és a halálos kimenetel kockázatát”.
A nem neutralizáló antitestek fokozzák az ADE lehetőségét.
-
Vesa
veterán
"a) Nekem ebből nem világos, hogy miért csak az oltás oltás vagy a pszichoszomatikus problémák jöhetnek szóba, a covid pedig semmiképpen sem."
Ez nekem sem. Nálunk úgy lett post-Covid tünetes a párom (nem Long, mert nem tartott sokáig szerencsére), hogy semmiféle tünete a fertőzéskor nem volt. Még mondtuk is, hogy a gyerekek betegek lettek, de ő nem. Aztán a teszt hozott egy pozitívat, de nulla tünettel. Később borult a ciklusa. Persze oltása is volt, de az sokkal korábbanm kapta. Tehát innentől nem egyértelmű, hogy mi okozta a ciklusproblémát, de esélyesen inkább a Covid, mint az oltás. Természetesen erre sincs bizonyítékom, de a fertőzést követően jöttek a gondok és nem az oltást követően. Ezzel együtt, természetesen nem zárható ki az oltási mellékhatás sem, viszont arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy most divat lett mindent IS az oltásra kenni, holott ezer más oka is lehet, akár egy tünetmentes Covid, akár valamilyen más szedett gyógyszer, akár egy másik fertőzés.
-
"d) A covid nem (felső) légúti betegség (számtalan egyéb szervet is támad, ereket, vesét, stb.)"
a covid egy felsőlégúti rendszervírus. ott jut be, nagyon jellemzően ott/ott is kezd el felszaporodni (létezik kivétel, de amikor valaki öndiagnosztizál, induljon ki a tipikus forgatókönyvekből), majd kb. bárhol megjelenhet az egész testben.
-
1. nem mindegy a kockázati profil. és nem is egybites az egész, hogy "hat és túlerős, hat és túlerős, puff, nem hat". és ugye egyénenként változik, hogy mi indítja már be az immunrendszert. írtam is direkt az elején, hogy boosternél már lejjebb lehetne vinni a küszöböt, mert megkockáztatható, hogy nem lesz hatásos picit több embernél, belefér.
2. ennek semmi köze ahhoz, amit írtam.
3. ez most egy picit ilyen saját igényed. az oltások nemigen védenek a fertőzéstől, mert brutál sebességgel szaporodik az omikron a torokban.
és továbbra is éves boosterről beszélek, nem alapimmunizálásról. de befejeztem, nem szeretem ismételgetni magam, egyetlen gondolat volt részemről, hogy szerintem egy másik rendszerre kéne átállni most már, nem az eredeti oltás hatóanyagát frissíteni csak időnként.
-
kolopele
nagyúr
Én, aki mindig is oltáspárti voltam, a családban meg ugye van két immunológus is, nyilván beadattam eddig hármat, de soha nem vennék fel többet. Covidos soha nem voltam, hiába voltak körülöttem betegek (nejemről nem is beszélve), de soha nem volt ilyen erős ízületi bajom, ritmuszavarom, szemproblémám, és még sorolhatnám, és ha azt veszem, már az első Moderna után jelentkeztek fura tünetek a mellkasomban meg a szememnél. Ez önmagában persze még nem baj, hiszen dolgozik az oltás, csak azért eltelt már egy kis idő azóta. Nem biztos, hogy mindenkinek be kellett volna magát oltatnia, ez a vírus sem fertőzött meg mindenkit, erősen génfüggő mint bármelyik betegség. Utólag bátyámék is azt mondták, a gének irányában kellett volna elsősorban kutatni, csak arra nem lett volna idő. Nyilván sok embernek segítség volt az oltás, de nem mindenkinek. Azt is be kell látni, hogy a long covidnak kikiáltott tünetek egy része lehet akár az oltások mellékhatása is, bizonyítani semmit nem lehet ezen a téren.
-
"azaz mindenkinek adott a természetes booster lehetősége, nem kell veszélyes oltásokra hagyatkozni"
Ubazz, ezzel a kijelentéssel visszaküldenélek a 2022 akár év végi topikba
#69043: +1, sztem is full reális elvárás mini dózisokkal terelgetni az immunrendszert, ha közben természetes forrás IS van. A novavax amúgy valami 5mikrogrammos ha jól rémlik, és működik. Más kérdés, hogy valami nyugat-Saskatchewan-ban élő szíriuszi törzsbe kell születni, hogy hozzáférjen az ember.
-
szerintem teljesen érthető volt, amit írtam
de akkor mégegyszer: 3-as alapimmunizálás és még jellemző átesés utáni, évente kapott oltásról beszélünk. te pedig az alap oltást hasonlítod az oltatlanul elkapott fertőzéshez. számomra az már irreleváns, de persze, ott hülye lettem volna nem kérni az oltást. az erősebb dózis meg persze, hogy jobban véd, cserébe magasabbak a mellékhatások kockázatai is. elsőre védjen a legjobban. mondjuk nyolcadszorra, négy átesés után meg ne legyen lehetőleg semmilyen mellékhatása. évente nem szeretném valós kockázattal gyulladásba kergetni az ízületeimet, szerintem érthető módon.
-
Vesa
veterán
OFF, de a hazai szállásárak olyanok, hogy teljesen értelmetlenné teszik az országot célpontként. Most voltam egy 4 csillagos szállodában a Lővérekben. 90k/éj 2 főnek.
1 éve újították fel, a klíma csak akkor ment, ha a központi egységet is bekapcsolták, hiába tekergettem én a szobában, nem működött, szóval este kb. nem tudtam aludni a melegtől. A víznyomás kritikán aluli volt, a reggeli erős közepes, a sonka konkrétan szagot adott (nem a jó értelemben). Ennyi pénzből olyan szállást veszek óceánparton, olyan fullos kajákkal, hogy megszólal. Szóval az van, hogy eszemben sincs itthon bárhova menni, mert a szolgáltatás gyatra, a személyzet többségében bunkó, a kaja maximum átlagos, a környék semmi extra, mindez annyiért, mintha elmennél egy érdekes helyre, nagyon jó szállodába külföldön.
A Covid csak annyt csinált, hogy kényszerrel terelte be az embereket a lokális piacra, mivel problémás volt utazni. Nem azért nőtt a kereslet, mert annyira jó és érdekes lenne hazai célpontokra utazni.
-
-
kpityu2
addikt
Hát, én végigolvastam, minden kérdésre az a válasz, hogy egyrészrőlmásrészről, de kérdezze meg orvosát gyógyszerészét. Szóval gőzük sincs, hogy mi lenne a jó. Nagyjából semmi olyasmit nem mondtak amivel egy közepesen tájékozott ember ne lenne tisztában. Ha a helyi egészségügyi szolgáltató ajánlja, akkor boostold magad, ha nem, akkor rád van bízva. Namost a helyi szolgáltató tutira nem fogja ajánlgatni, ha nincs egyértelműen szükség rá. Innentől kezdve pedig hitéleti kérdés.
-
-
Vesa
veterán
Valami megoldás mégis kellene, mert így most a lehető legrosszabb irányba tartunk. A politika lesz*rja, javarészt az emberek is, a gyártók pedig horror árakon akarják bevezetni az egyelőre alig létező újabb megoldásaikat. Vagyis lassan sem állami, sem magánban nem lehet oltáshoz jutni.
Feljebb linkelt Rusvai videóban megint elhangzik pár marhaság, nem tudom, miért ezt az embert hívják állandóan a médiába?? Ő is pont arról beszél, hogy nincs már itt semmi látnivaló, egy sima felsőlégúti betegséggé amortizálódott a Covid és szerinte már longot sem okoz.
Azt csak az első fertőzések okoztak a teljesen védtelen emberekben, szerinte. Itt már vakartam a fejem, hogy kikapcsolom, de voltam olyan mazohista, hogy végignéztem az egészet.
-
A doksi egy fél mondattal elintézi a dolgot, én egy ilyet találtam Eric Topoltól - a lényege: annak az xbb oltásnak igenis lenne haszna korábban immunizált emberek esetén.
Ez konkrétan kb 5-6x jobb arány, mint amivel anno a dupla Moderna kontra ba.1 v ba.2 meccset lejátszottam. Arról nem is beszélve, hogy ex fertőzésre ráoltva igen komolyan megugrik az antitest szint, nem csak annyira, mint amit a 2.oltástól kaptam anno.
-
mozso
senior tag
Idezet toled:
”Nem tűnik veszélyesebbnek (veszélytelenebbnek sem!), de jobban terjed, és kevésbé védenek ellene a meglévő antitestek.”Ha jobban terjed es kevesbe vedenek ellene a meglevo antitestek, akkor megiscsak “veszelyesebb”, mint a korabbi Omikron verziok, hiszem tobb embert fog lelakni azonos ido alatt, aki pl nem tud dolgozni. Illetve a kornyezetunkben aranyosan tobb terjeszto lesz lappango statuszban, mint marcius - juliusban.
-
-
-
Ez azért egy elég laza dolog. Az influenza is eltáncikált majd negyven évet, aztán hopp, '68-ban újra egy elég komolyat virított. Bár a 2018-ast se vágyom vissza, ha 70+-os vagyok, akkor simán elvitt volna.
A covid mindenesetre egy elég combos alap, eddig szakajtónyi olyan variánst tudott produkálni, ami otthagyja a kanyarban a flu-t terjedés és veszélyesség szempontjából is - utóbbit immunizáció ellenére.
-
Rive
veterán
Tudtommal (általános, nemzetközi értelmezés) a drift az a szimpla pontmutációk lassú halmozódása: folyamatos, drasztikus lépések nélküli fokozatos távolodás a kiinduló variánstól.
A shift meg az, amikor valami hirtelen, drasztikus változás történik, pl. a vírus 'kölcsönöz' valamit egy másik vírustól.
Nem tudok olyan definícióról, ami ezt összekötné a szelekciós nyomással. -
"legalábbis a hivatalos kommunikációban."
Pontos megfogalmazás.
Halványlilán nincs, és nem is lesz, mekkora károkat okoz a long, mert akkor előkerülne a politikai-eü elit felelőssége.
ja és persze rendelni kéne még 70 misi db ÚJ vakcinát, ami a wrexit verte ktg-vetésnek MOST drága. (1, 2, 10 év múlva még drágább lesz ha nem vesznek, de akkor már más lesz kormányon). -
Vesa
veterán
-
-
-
-
Utánanéztem, mi ez az EG.5. (Tök vidám keresésnél, hogy az "e.g." angolul azt jelenti: "például"...) Szóval ez valójában egy XBB.1.9.2 leszármazott, azaz a grafikonon nem az látszik, hogy visszaszorulna az 1.9-es ág, hanem inkább az, hogy terebélyesedik. Indonéziában fedezték fel, június elején Kínában volt a legelterjedtebb (akkor 15%-nál tartott). Hetente 50%-kal tudja növelni a részarányát. (Manapság ezek az állítások nagyon bizonytalanok, mert a szekvenálás nem egyformán elterjedt a világ különböző részein.)
Ha már variáns: Európában is felbukkant egy érdekesebb változat, a GL.1, ami egy XAY.1.1.1 leszármazott. Az XAY család egy Delta-Omikron hibrid, azaz nem a jelenlegi fertőzések kilencven százalékát okozó XBB variánsok közé tartozik. Az XAY Dél-Afrikából származik, de az oda tartozó variánsok sehol nem tudtak 2%-nál magasabb arányban elterjedni. A GL.1 nagyon új, a fertőzések kb. 1 ezrelékéért felel, azaz egyelőre semmi érdemit nem lehet róla mondani.
[forrás] -
-
Háátigen, welcome to Britain, ahol pillanatok alatt széles vigyorral megmagyarázzák neked, hogy miért olyan jó, hogy spórol az egészségeden az állam
. "Manyup" mentalitás =nem halok meg tőle holnap? Lesz.rom+amúgy se járok szavazni. Aki szavazni jár, azaz 70 és a halál közt, az óttást is fog kapni - bár a hülyeségre itt is alapoznak: még véletlen se vmi modern xbb+ mixet.
USA-ba kellett volna költöznünk, ott a magasabb fizu fedezi a kamu nhs vs valós de drága magáneü közti különbséget
Költözés: spanyol+portugálul próbálok tanulgatni, egyszerűbb mint a japán -
Aki delta járványcsúcs idején oltás nélkül suliba parancsolta a gyereknépet, az most mélyen kummog ugye, minielnöki nyögdíjából valami délspanyol yachtklubban...
#68710: másfél éves múlt az utsó, 2. dózisom, mostmár vennék fel egy adagot - de legkésőbb karácsonykor, hogy a nagy népkeverde utáni hullám ne pucér s.ggel érjen. De totál esélytelen
-
kpityu2
addikt
-
mozso
senior tag
-
-
-
-
-
-
Így van, ezzel a felvállalt kártérítéssel a tardok egyik alapdogmáját lehetett volna kirúgni. De persze nem akarták, a magyar politika ugyanis élvezi ha szaporodnak a tardok.
Egyébként azt is bizonyítani kéne, hogy a csókának az éles covidtól kevesebb/kisebb problémája lett volna.
-
kpityu2
addikt
Tételezzük fel, hogy bizonyítható, hogy adott esetben a vakcina a hibás. A vakcina akkor is a kisebbik rossz volt. Statisztikailag nyilvánvalóak az előnyei, de azért nem cukorka. Ugyan járványügyi szempontból igazolhatóan, de presszionálták az embereket az oltás felvételére, ezért úgy gondolom társadalmi szempontból az a tisztességes, ha az állam zokszó nélkül kifizeti a kártérítést a pecheseknek ahelyett, hogy elkezdené kimagyarázni. Ez a jövőbeni oltási kampányok szempontjából tehát járványügyi, közegészségügyi szempontból is üdvös lenne.
-
az egyik tanulsága a járványnak szerintem az, hogy a nem biológus/kutató ember nem tud igazságot tenni egy-egy ilyen preprintben. néha igen, ha annyira gyenge vagy ha emlékszik még a statek szigorlatra, de alapvetően nem. nagyon sarkítva nem tudjuk eldönteni, hogy egy-egy ilyen cikk az valami, tök fontos vagy ordas nagy baromság.
sajnos a tudományban is óriási a zaj, sok-sok egészen tehetségtelen kutató publikálja a mindent is, aztán a net meg felkap dolgokat.
-
kpityu2
addikt
Semennyire. De ugye arról beszélünk, hogy már van egy alapvédettséged. Tehát azt kell mérlegelni, hogy a módosított vakcinával való elég intenzív "buzerálás" kockázata jár-e akkora előnnyel, hogy érdemes legyen bevállalni, vagy inkább bízol abban, hogy a meglévő védettség elegendő ahhoz, hogy a jelenlegi variánsok ne okozzanak súlyos megbetegedést. És itt közbejön adalékként az is, hogy egyelőre az új oltások se védenek a megfertőződés ellen, tehát egy ilyen módosított oltásnak max. annyi az előnye, hogy az immunrendszered valószínűleg éppen felhergelt állapotban van amikor találkozol a vírussal. Kérdés, hogy meddig lehet fenntartani ezt az állapotot. Végülis nem vagyunk denevérek.
-
-
-
nna, akkor mégiscsak van kicikínai többkomponensű óttás, csak a nyugatihoz hasonlóan le van maradva, mint a borravaló. Ha már úgyis nagyban kotyvasztják a hagyományos oltóanyagot, igazán tolhatnák instant xbb-vel. Erősen kétlem, hogy a variánsok között óriási gyártástechnológiai különbségek lennének, nem tornacipőről kell átállni sílécgyártásra.
-
Ringman
félisten
-
2. felvonás. (Epilógus az előző részhez: hiába szűkitették le a forrást egy 30 fős irodaházra, a személy nem lett meg, a variáns pedig eltűnt.)
Scientists are trying to find a mystery person in Ohio who has a new kind of COVID and is shedding it into the sewage
(Az újabb rejtélyes variánst OHIO-ban találták ugyancsak a szennyvízben. Itt is tudják, hogy a minta egy bizonyos személytől származik, de két város szennyvízében is megtalálható, talán az egyik városban lakik, a másikban pedig dolgozik. Feltételezik, hogy a variáns (még) nem fertőző (hiszen csak egy embertől származnak a minták hosszú ideje), ugyanakkor feltételezik, hogy az illetőnek long covid-szerű tünetei lehetnek. Ezek a (szennyvízben talált) "rejtélyes" variánsok (nincs beazonosítható leszármazási vonaluk), új fertőző variánsok forrásai lehetnek (korábbi ilyen variánsok pl. hasonlóságot mutatnak a később megjelent Omikronnal). A kutatók szeretnék megtalálni ezt az illetőt is, mert ha közvetlenül lehetne tanulmányozni, az segíthetné megérteni, hogy hogyan lehetséges, hogy a vírus ilyen hosszan megmaradjon valakiben, és hogy az illető egymaga ilyen nagy mennyiségű vírust ürítsen. Népszámlálási adatok alapján tudják, hogy kb. 1600 szóba jöhető alany van (kb. ennyien ingáznak a két város között), és most a twitter segítségével próbálják megtalálni az illetőt. (Mármint szeretnék, hogy maga jelentkezzen: hiszen feltételezik, hogy az illető nincs jól, azaz eleve sejtheti, hogy valami nincs rendben.)) -
" voltak, aki belehaltak a koronavírus-fertőzésbe, míg mások mai napig nem tudnak dolgozni a betegség miatt."
Izé, óttást nem kellett vóna felvenni, vagy picit járványügyileg óvatos életmódot folytatni? Aki egy ilyen oldalt üzemeltet, az egy szaharai tanyáról is havi milliókat keres az otthoni íróasztala előtt üldögélve és nem forintban...
Mi amikor bejött a czucc, lapítottunk, mint @ a fűben, gyerkőc a sulizárás előtt egész hónapra kitrükközve a suliból, erdei séták, kaja-házhozszállítás, stb. -
Ringman
félisten
-
És az mikor lesz téma, hogy az 'eresszükráanépre politikusokat ezért számonkérik? Mert ezt TUDNI már 2020 nyarán tudni lehetett, azt meg hogy ne játsszunk birkanyájat, 2020 januárjában, amikor a britek érdekes mód katonai támaszpontokon létesített karanténokba hozták a Kínából evakuált polgáraikat. Rá egy honapra meg az olaszoló gyerek kötelező jelleggel ment iskolába...
-
kolopele
nagyúr
Nyilván igazad van, viszont a PCR teszteket nem én csináltam soha magamnak, ahogy az ellenanyag tesztet sem, ami szintén negatív lett. Egyedül az omikron esetében volt némi pozitivitásom a tesztnél, de az már mondhatni egy szimpla nátha vírus volt az addigiakhoz képest, amit lényegében mindenki elkapott.
-
kolopele
nagyúr
Nejem mindháromszor beleesett, de keményen. Én azért gondolom, hogy nem kaptam el, mert olyankor is megnézettem magamat tesztekkel, és soha nem voltam pozitív, ahogy a gyerekek sem. Tudom, nem bizonyított 100% - osan a vércsoport szerepe, de azért érdekes, hogy én és a két gyerekem nullások vagyunk, abból is a ritkább RH negatív, míg nejem AB - s. Mindenesetre mindegy, légúti fertőzést azóta sem szedtem össze, pedig nejem már hozott az oviból idén is nem egyszer, most vagy nem vagyok fogékony rá felülről, vagy esetleg a 3 oltásnak is van ebben szerepe még. Az a lényeg, hogy orvosilag nem találnak szervi megbetegedést, kivéve a velem született szívizom vastagodást, de az sem romlott, nem változott, szóval akár véletlen egybeesés is lehet, na meg ugye a lassan 56. életév
-
kolopele
nagyúr
Ezekből nekem 6 meg is van gyakran, pedig igazoltan nem is voltam covidos, viszont 2 Moderna és egy Pfizer van bennem. Oltáspárti vagyok, de biztos vagyok benne, hogy az én szervezetem nem reagálta le jól már az első Modernát sem, mert rá két napra jött elő több tünet is, amelyekből nem egyet a mai napig érzek. Én elég sok tesztet csináltam/csináltattam, és mindig negatív lett az eredmény, azaz arra nem nagyon tudnám ráfogni.
-
-
Köszi Borisz, ezt se a te nyugdíjadból vonják le
Két lehetőség van: vagy tönkrevágják a rokkant/betegtámogatási rendszert, ami eddigis csak éppen-éppen ütötte meg az Európai szintet, vagy a "normálisakat" terhelő adókat-járadékokat az egekbe tornázzák. Javárj, brexit is van, ahol a hiányzó kelet-EU munkaerőt vastag ktg-en idereptetett indiaiakkal "kell" pótolni, akkor egy csapásra meglesz mind2. Így tégy tönkre egy működő országot...
-
kpityu2
addikt
A linkelt szimpatikus érvelés azt mondja, hogy ha a vírus egyes szakaszait nézzük, azok evolúciósan fiatalabbak mintha azt feltételeznénk, hogy az egész vírus mutációk sorozatával alakult ki. Tehát arra utal, hogy rekombinációval jött létre. Ez a legózás ugye. Ami lehet természetes és lehet labor. Namármost bőséges adat áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy az elmúlt években intenzív legózás folyt a laborokban. Ellenben arra vonatkozóan kábé semmi, hogy a természeben milyen donorokból, mikor és hol legózódott (rekombinálódott) össze a vírus. Ami a többi említett kórokozó illeti, hát, ha ilyen intenzív kutatások folytak, talán érdemes lenne alaposan megvizsgálni a korábbi kutatásokat, ugyanis a 2000-es évek elején kábé két humán vírust ismertünk, azután hirtelen elkezdtek szaporodni. Nyilván első gyanúsított az intenzív állatenyésztés ami kiváló terep az ilyen vírusok kialakulásához, viszont ehhez kapcsolódóan a vakcinagyártók is nagyob sebességre kapcsoltak. Az illegális vakcinagyártók is. De még a legálisok esetében is van információ arról, hogy a vakcinatörzs visszavadult. És miben különbözik a természetes vírus a vakcinavírustól? Hát abban, hogy az utóbbit az ember lelkesen széhordja a különböző nagy állattelepek között és milliószámra oltja be vele az állatokat.
-
kpityu2
addikt
Ha a laboreredet egy opció, az nem tudományos kérdés, tehát a kutatás eszköztárát ki kell bőviteni és nem csak virológiai bizonyítékokat kell mérlegelni.
A linkelt szimpatikus elmélet pedig remekül illeszkedik ahhoz, hogy pár éve begyűjtött vírusok génjeivel legóztak. És mint mondtam, az említett rokon virusok sinonim/nonsinonim mutációs aránya nem passzol a természetes eredethez. -
kpityu2
addikt
A kutatónő nem a linkre hivatkozik, hanem azt mondja, hogy számos bizonyíték utal a piaci eredetre és az újságíró hozza fel a linket a "számos bizonyítékot" ismertető cikkükre. A valóság pedig az, hogy egyáltalán nincs bizonyíték a piaci eredetre, az összes ezt alátámasztani szándékozó tanulmány könnyűnek találtatott.
A gond az, hogy ezekre hivatkoznak folyamatosan mint "számos bizonyítékra" és amikor megnézi az ember tételesen, akkor kiderül, hogy nincs mögötte semmi. Tipikus laposföldes módszer, hogy százszor megcáfolt "bizonyítékokra" hivatkoznak újra meg újra mint alapvető tényekre. Vagy olyan állításokat tulajdonítanek ezeknek a munkáknak amelyet azok nem tartalmaznak csak sugalmaznak. És a sugalmazásból a hivatkozásban már tény lesz. Terelés és csúsztatás.#68482 Vesa:
Természetesen kétséget kizáró bizonyíték nincs, mert a nyomok eltűnnek egy szögesdróttal és fegyveresekkel őrzött kerítés mögött. Az, hogy a SARS-CoV2 nem jöhetett létre természetes úton, nem lehetetlen, csak nagyon valószínűtlen. És napról napra valószínűtlenebb. Egyszerűen már kellett volna valami nyomot találni, ha természetes úton ugrik át emberre. Azok a "vírusok" amelyekre mint közeli rokonokra hivatkoznak kivétel nélkül labortermék mutációs jellemzőit mutatják. (pl. a szinonim/nem szinonim mutációk eloszlása). Nagy valószínűséggel elterelő hamisítványok.Kísérletezni kutatni kell, de ha nincs ráütve a kezére annak aki veszélyes dolgokat művel, annak nagy ára lesz.
-
-
tízmilliós nagyságrendű érintett van. picit érdemes kontextusba tenni a dolgokat. bármilyen okból is roncsolódik a szervezet, az okozhat bármit is, így a covid után is lehet bármi.
srácok, nekem volt egy agyhártyagyulladásom 4 évesen mumpsz szövődményeként, írtam már. szarul hallok a jobb fülemre (egész gyerekkoromban fülészetre jártam), ezen felül "valamit csinált" a háromjáratúval is, mert bár tök jó az egyensúlyom, húsz éves koromig egyes vírusfertőzések "rámentek a fülemre" és szédültem. egy napig. nagyon intenzíven, mindig. az orvosok is szörnyülködtek, hogy ez elviselhetetlen lehet. igen, az.
na, szóval szerintem nincs infótartalma egy-egy ilyen dolognak, amíg nem tömeges. higgyétek el, hogy skarlát után (hogy példánál maradjak) is van MINDEN. ritkán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged