Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A használati utasítást nem árt ám néha elolvasni.
Igazad van, de nem látom, akié a teszt, az 1000+ km-re van, amiket meg itt láttam a topikban, abból semmit nem jegyeztem meg sajna.
De szerintem csak az értetlent játszod szándékosan
Ja, ez is lehet, mert amúgy ez qrva nagy szórakozás, egyébként tényleg az egész covid infóhalmatból alig emlékszem valamire, gyanítom azért, mert nem kényszerülök rá, hogy foglalkozzak vele. Innentől kezdve nem is nagyon érdekel, csak alkalomadtán pár dolog.
[ Módosította: Parci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest