Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Soma01 #18238 üzenetére
Nekem ez új, hogy vektorosnál lesz 3. shot, én erről még nem olvastam.
Szerintem még ők sem tudják mi lesz. Úgy beszél mindenki a pfizer oltásról mint ha végtelen lenne belőle. Ha kell 3. shot is akkor a pfizer 3 millió emberre elég max ismereteim szerint (mert valamennyit félre is raknak várandósoknak, politikusoknak, 10,5 millió adagra van szerződés nem?).
Szóval ha lesz 3. oltás, akkor az 100% hogy vagy nem mindenkinek, vagy nem mindenkinek pfizerrel.
Szerintem opcionális lesz a 3. oltás egyébként, aki kapja marja alapon, kevés pfizer és sok kínai. Vektorossal nem tudom mennyire életszerű harmadik löket.
Akik pfizerre, modernára vágynak hozzám hasonlóan majd, mert voltak olyan balfékek mint én és nem vártak ki...azok szerintem a kereskedelmi forgalomban reménykedjenek, hátha előbb utóbb megvásárolhatóak lesznek ezek a vakcinák magánszemély számára. Ezek a petíciók stb dolog tök érdektelen, biztos ezzel a pár ezer emberrel fog foglalkozni a politika, amikor választásra készül...ha pár száz ezer ember ugrálna akkor lenne értelme, politikai haszon ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A politikusok szerint ezért is rossz ötlet a digitális euró
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest