- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Biggeszkij #553 üzenetére
a HDD-k egy része is ismeri az ATA jelszavas AES-256 titkosítást, nemcsak az SSD-k..
Utána kell nézni a lemez specifikációban. -
válasz
Biggeszkij #550 üzenetére
ssd tényleg sokat gyorsít egyébként, ahogy fölöttem is írja a srác
ja és most jut eszembe egyszer én is próbáltam a ver.cryp-et egy régi laptopon és tényleg lassú volt, ha többszörös titkosítást választottam
de a sima AES-el jó volt -
válasz
Biggeszkij #550 üzenetére
Laptopokon ott a beépített (bios) lemeztitkosítás. SSD-kel tökéletes. Semmilyen erőforrást nem igényel.
-
válasz
Biggeszkij #548 üzenetére
a pim kód (ha jól emlékszem ez a neve) miatt van a lassabb boot, ez egy hozzáadott fejlesztés, de sosem volt kedvem részletesen elolvasni miért jó
nekem az a tapasztalatom, hogy normális gépen ugyanúgy észrevehetetlen mint a truecrypt volt.
nekem inkább a plusz hdd-k bemountolásával van gond startupkor, azt nem akarja csinálni win 10 alatt
amugy szerintem használhatod a truecryptet továbbra is, nem olvastam róla, hogy különösebb sebezhetőséget találtak volna vele kapcsolatban -
válasz
Biggeszkij #456 üzenetére
persze minden lehetséges
de általában nem az NSA lesz kiváncsi egy magyar hdd tartalmára
az meg hogy ne használjunk titkosítást mert valaki elvileg valahol ugyis fel tudja törni (vagy nem), az elég nagy blődség szvsz -
N0zer0
senior tag
válasz
Biggeszkij #369 üzenetére
Az MBR-t pucold ki. A Hiren's Boot CD-n van erre program, de jó az is, ha bármelyik linuxos live CD-ről indított fdisk, cfdisk programmal kipucolod. Maga a lemez nem titkosított már, csak a TrueCrypt bootloadere benne maradt a lemez első szektorában. Az is jó, ha Windowst telepítesz rá, az is beteszi az MBR-be magát, már ha nem UEFI-s gépről van szó.
-
veze
őstag
válasz
Biggeszkij #368 üzenetére
ujra is telepitetted a windowst?
mert az szeritmem telepités közben a boot szektorokat is felül irja majd, ugyhogy a telepités utan már nem marad semmi belőle.
Egy linuxos telepitő még megkérdezné hogy meg akarod e tartani és akkor felveszi a sajat bootmenübe , de a win nem tököl ilyennel, egyszerüen törli az egészet és átirja a magáéval -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Biggeszkij #368 üzenetére
Így jár, aki ész nélkül csinál valamit, csak mert gyors megoldást keres. A TC menüjében kellett volna: Permanently Decrypt System...-et futtani, majd a dekódolás után formázni a vinyót. Sajnos már késő... Tudok valamit tenni azért, hogy újra teljes értékű lemezként tudjam használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest