- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
sycorax182 #29 üzenetére
A vcn-ek ne kémprogik
-
Daneey
tag
válasz
sycorax182 #27 üzenetére
a VNC-re szükségem van, miért töröljem ki?
Mert file missing rész van odaírva, magyarul ott vmi nem stimmel... Nincs meg a fájl, csak ezért töröld. De ha akarod ezt is meghagyhatod, de felesleges, mert nincs meg a fájl (vagy rosszul van beregisztrálva). -
Daneey
tag
válasz
sycorax182 #25 üzenetére
O23 - Service: VNC Server Version 4 (WinVNC4) - Unknown owner - C:\Program Files\RealVNC\VNC4\WinVNC4.exe'' -service (file missing)
Ezt fixáld ki, és mi ez a ''Telefonkapcsolat figyelő'' parancsikon ? Mert az sem fontos, ha akarod, azt is fixáld ki.
De egyébként tényleg elvileg tiszta.
És, (mert nem láttam a logodban), ajánlott egy tűzfal-vírusírtó páros telepítése. Ajánlom
kezdőknek: ZoneAlarm + fizetős NOD32 vagy ingyenes AntiVir
haladóknak: Sunbelt Kerio + fizetős NOD32 vagy ingyenes AntiVir
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
válasz
sycorax182 #23 üzenetére
Én azért lefuttatnék egy HijackThis-t, és a logot bemásolnám ide. Már vki tanácsolta itt, és jó lenne ezt betartani, mert nagyon jó diagnosztizáló progi, és nem ő dönti el, h vírus, hanem saját magad!
Tehát töltsd le (google), csinálj egy logot, és a fájl tartalmát másold be ide nekünk, és megnézzük, mit fixálj.
Ha nem értesz vagy tudsz vmit a progi máködéséről, írj.
[Szerkesztve] -
Benmartin
senior tag
válasz
sycorax182 #18 üzenetére
olvasd el mégegyszer amit írtam meg amit The DJ írt ennél szájbarágósabban nem lehet elmondani.
-
The DJ
addikt
válasz
sycorax182 #18 üzenetére
Next, next, i agree, ok, finish
4-5 kattintás és fenn is van a progi, de mond meg őszintén: Elolvasod valaha is a végfelhasználói szerződést(EULA), ami minimum 3-4 oldal?
Abban pedig benne van, hogyha az agree-ra vagyis az elfogadra kattintassz akkor feltelepül ez a kis progi és monitorozza a netezési szokásaidat valamint bármit letölthet a gépedre, mert te megengedted neki.
Kiírtani pedig úgy próbáld meg, hogy először is letörlöd azt a progit amivel jött. (letörölni=uninstall, nem delete gomb)
Utána AdAware és SpyBot Search&Destroy progi felrak, csökkentett módban gép újraindít és mindkettő lefuttat...
Ha szerencséd van a trójai már csak egy rossz álom marad. -
Noxy
veterán
válasz
sycorax182 #11 üzenetére
Én a helyedbe még +nézném ezzel: Bővebben: link
hijackthis_199.zip: Bővebben: link -
Benmartin
senior tag
válasz
sycorax182 #11 üzenetére
vannak olyan programok mint pl. msn plus ami kijelenti tele fogom vágni szarral a géped ez is valami hasonló lehetett.
'A felhasználói szerződésben (EULA) engedélyt kér a felhasználótól arra, hogy internetezési szokásait megfigyeljék, rendszeréhez komponenseket adjanak hozzá, vagy vegyenek el, módosíták a rendszer beállításait.'
uninstald azokat a gyanus programokat amik kzvetlenül a fertőzés előtt telepítettél és mivel ez adware jellegü futtas ad-awaret is az leszedi a böngésződről a hülyeségeket de mivel trojan besorolást kapta és máshol nem találtam rólla infót csak a virusbusteren ajánlom hogy töltsd le és futtast végig azt is ha eredeti windowsod van akkor egy évig ingyen is használhatod a virusbustert (nekem nem jött be) -
Benmartin
senior tag
válasz
sycorax182 #9 üzenetére
hát ide azt írják hogy programban van benne először uninstall aztán meg ad-awere.
-
zsommi
senior tag
válasz
sycorax182 #7 üzenetére
Igen, ugy gondoltam...
Ha tényleg ennyi baj van emiatt, akkor sztem érdemes rászánni egy-két orát a dologra... -
zsommi
senior tag
válasz
sycorax182 #5 üzenetére
Egy Windows reinstall biztos segitene a dolgon..
-
sycorax182
tag
válasz
sycorax182 #1 üzenetére
help!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest