- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
pvt.peter #9262 üzenetére
Ugyan azt a választ fogod megkapni, amit én is kaptam 2 éve. Tehát nem az Államkincstárral vagy az MNB-vel kell harcolnod, hanem [törvény] módosításra kell javaslatot tenned!
"A Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz intézett elektronikus megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény 79.§ (2) bekezdés a) pontjára figyelemmel Igazgatóságunk az ellátás utalását pénzforgalmi számláról történő készpénzkifizetés kézbesítése útján (postai kifizetéssel) vagy a jogosult által megjelölt belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára teljesíti. Figyelemmel arra, hogy a Wise számlák kezelője nem minősül belföldi pénzforgalmi szolgáltatónak, ezért ilyen számlára nyugdíj utalás jelenleg nem teljesíthető." -
emcee825
csendes tag
válasz
pvt.peter #8107 üzenetére
Ekkora összeget még nem utaltam ebben az irányban, csak kb. ötödét, de az gond nélkül ment, mivel mindkét számla a nevemen van és a MÁK utalás közleménybe beleírtam angolul, hogy: állampapír eladás. Nekem a WISE még soha nem kért forrásigazolást semmivel kapcsolatban, de számtalan más személynek igen. Viszont, aki legális forrással tudja igazolni, ott max az 1-2 nap helyetti 1-2 hét lehet kellemetlen, amit hallani néhány üggyel kapcsolatban mostanában. Lehet, hogy elfoglaltak lettek.
Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy szinte egyből nyitottam náluk fiókot, miután lehetett Magyarországon. Használtam is havi rendszereséggel EUR utalásra. Majd lettek számláim (EUR, USD, PLN, GBP miután elérhetőek lettek), és kártyám is. Azóta HUF is és ezt is használom a MÁK-hoz.
-
UberMutant
őstag
válasz
pvt.peter #8107 üzenetére
kérheti a wise a pénz forrásának igazolását. beküldöd nekik a papírok eladásáról szóló számlakivonatot. ha ezt nem teszed meg, visszaküldik a pénzt az indító szlaszámra. ( ami gyűjtőszámla, vagyis kergetheted a pénzed. ha nem vagy hajlandó ilyen dokumentumot a wisenak átadni, akkor inkább el se kezd a folyamatot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest