-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Érdekes amúgy, mert ezt dobja az űrlap az ellenőrzés során:
"Az ellátás csak belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára utalható. Mivel a megadott számlát vezető pénzügyi szolgáltató nem minősül belföldi pénzforgalmi szolgáltatónak, ezért az utalás erre a számlára nem teljesíthető. Az ellátás utalása érdekében belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számla megadását kérjük."Az is érdekes, hogy állampapírral kapcsolatos összeget kitudok utalni rá akár EUR -t is
Tehát nem igazán konzisztens a hozzáállásuk a Wise -hoz... -
pvt.peter
őstag
Írtam egy panaszt a panaszok@allamkincstar.gov.hu címre.
Ha jön válasz, amiben az lesz az állásfoglalás, hogy továbbra sem lehetséges Wise -ra küldeni, akkor pedig MNB -nek írok panaszt az államkincstárral kapcsolatban, továbbítva a levelezést nekik.Elméletileg végre kellene hajtania az Államkincstárnak azt amit az MNB mond, nem?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen kiskapu arra, hogy mégiscsak lehessen érkeztetni nyugdíjat Wise -os HUF számlára?
(Ügyfélkapun keresztül próbáltam beállítani, természetesen nem sikerült.) -
pvt.peter
őstag
Ha jol ertem, akkor 150000 Ft -ig ingyen vehetek fel majd kp-t, ugye?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Apukámnak nyitottam Wise -ot, november 6-11. között ígérték, hogy megérkezik a fizikai kártya.
Akiknek mostanában postáztak kártyát azok mit tapasztaltak? Időben ért ki a csomag, vagy várni kellett még a megígért időszak után is?
Mi a helyzet akkor, ha új kártyát kérek? Fizetnem kell mégegyszer kártyadíjat?Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
UberMutant #8108 üzenetére
Értem. Teljesen legális forrásból származik minden, úgy hogy emiatt nem aggódok
Köszi a választ neked is emcee825. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Viszonylag egy nagyobb összeget (25eEUR) szeretnék utalni MÁK EUR számláról Wise -os számlára.
A kérdésem az lenne, hogy milyen buktatói lehetnek a dolognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest