- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Simulacrum #8055 üzenetére
Az a kártya díja, vagy a postaköltség? Mert az ingyenes kártya csak a kártya legyártására vonatkozik, a posta az egy "másik" díj.
-
tomp
félisten
válasz
Simulacrum #7761 üzenetére
Magyarországon magyar fiókkal 80ezer!
-
anadroid
senior tag
válasz
Simulacrum #2601 üzenetére
Az aláírás ma már csak arra jó, hogy az illetéktelen használónak rögtön legyen egy aláírásmintája.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Az enyémen van az aláírásnak rendes mező. Fölötte még az is, hogy aláírás nélkül nem érvényes...
...bár manapság ki nézné azt? -
norrberth
addikt
válasz
Én nem írtam rá.
Rá kell? -
a2d2
addikt
válasz
Simulacrum #1548 üzenetére
Én volt már hogy komplett nyaralást fizettem TW-vel minden gond nélkül.
Most meg elutaltam egy bosnyák számlára a foglalót, 84 eurót és 69 érkezett meg belőle!!!
Szóval nem is értékhatárfüggő. Vitatkoztam egy sort a szállásadóval, kért kivonatot a banktól és ott azt írták hogy ez "Senders charge", szóval végül benyeltem de nagyon dühített hogy egy ilyen piti összegnél is buktam 5e Ft-ot és betudtam annak hogy nem EU tagországba küldtem.
Honnan lehet tudni hogy ha egy küldföldi euro számlára utalsz TW-n keresztül akkor az pontosan miken megy keresztül? -
kovisoft
őstag
válasz
Simulacrum #1553 üzenetére
Én 100$-ig utaltam már plusz költség nélkül, de hallottam olyat, hogy talán 500$-ig nem számolnak fel díjat, viszont úgy tudom, nincs egységes tarifarendszer.
-
kovisoft
őstag
válasz
Simulacrum #1551 üzenetére
Ahogy agroman írta, ez a közbenső levelező bankok által levont díj lesz. Sem a Transferwise, sem a fogadó bank nem fog róla konkrétumot mondani.
-
agroman
aktív tag
válasz
meg lehet a tw es a bankod kozti kozbenso bankok koltsege is.
-
válasz
Itt nincs rejtett költség. Ki van írva a költség mielőtt elküldöd, annyit kell beírni amennyit ír hogy a címzett mennyit kapjon. És a címzett bankszámlájának a devizájában kell küldeni hogy ne legyen nála konverziós valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest