Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ACE-

addikt

válasz sifarr #7368 üzenetére

Annyiban tévedsz, hogy a magyar számlára utalás sosem volt nemzetközi utalás, mindig is közvetítő (magyar) bank volt beiktatva, ahogy a mai napig is így működik. Itt a probléma az, hogy bár a számla, IBAN magyar, a BIC kód belga, ezért a rendszerük nemzetköziként ítéli meg, mert valójában is az, már csak azért is mert a Wise számlák nem valós számlák, csak virtuálisak. A Wise nem egy magyar bank, csak rendelkezik magyar banki licence-el. Nincs itt elbeszélés, Oliverda-nak azt írták, hogy ha felszámítják a díjat szóljon, nekem meg azt, hogy teljesen normális, hogy felszámítják a díjat, hiszen ez egy nemzetközi utalás... ez alapján hiába kérném a visszatérítést. Aligha hiszem hogy Oliverda is erre hivatkozhatna, szerintem jól beintenének neki... hiába a korábbi cset, azt mondanák elnézést, a support-os ember tévedett... Ha meg igen, az is csak arra az egy utalásra lenne érvényes, onnantól már nem lehetne rá hivatkozni... Nem értem Oliverda vergődését, úgy vettem észre bármi is történik neki kell igazának lennie, még akkor is ha saját magát cáfolja...

Új hozzászólás Aktív témák