Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Annyiban tévedsz, hogy a magyar számlára utalás sosem volt nemzetközi utalás, mindig is közvetítő (magyar) bank volt beiktatva, ahogy a mai napig is így működik. Itt a probléma az, hogy bár a számla, IBAN magyar, a BIC kód belga, ezért a rendszerük nemzetköziként ítéli meg, mert valójában is az, már csak azért is mert a Wise számlák nem valós számlák, csak virtuálisak. A Wise nem egy magyar bank, csak rendelkezik magyar banki licence-el. Nincs itt elbeszélés, Oliverda-nak azt írták, hogy ha felszámítják a díjat szóljon, nekem meg azt, hogy teljesen normális, hogy felszámítják a díjat, hiszen ez egy nemzetközi utalás... ez alapján hiába kérném a visszatérítést. Aligha hiszem hogy Oliverda is erre hivatkozhatna, szerintem jól beintenének neki... hiába a korábbi cset, azt mondanák elnézést, a support-os ember tévedett... Ha meg igen, az is csak arra az egy utalásra lenne érvényes, onnantól már nem lehetne rá hivatkozni... Nem értem Oliverda vergődését, úgy vettem észre bármi is történik neki kell igazának lennie, még akkor is ha saját magát cáfolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest