Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
Egyetértek! Én is feltöltőkártyás butatelót használok erre a célra. Tényleg kényelmetlen, volt pl., hogy elfelejtettem az adategyeztetést, ezért nem tudtam az internetbankba belépni,de én is nyugodtabb vagyok így. Akkor általában valamilyen live linuxot ajánlottak bankolásra. Puppy Linuxot használtam, kis méretű, gyors. Már a bootoláshoz is jelszó kellett. Nem értek különösebben a Linuxhoz, akkor, ha jól emlékszem a CIB-nél kellett a Java, erre tudtam rátenni, illetve beállítástól függően adatokat - pl.számlakivonatokat - lementeni. Mondjuk így értelmét vesztette a "live" jellege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest