- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Radeon_5 #512 üzenetére
Lehet, de vannak programok, amiknél még a legalsó beállítás is sok néha, mert ők maguk akarják eldönteni, hány sort ugorjon a lap görgetés közben. Ami még nagyon tetszik, hogy beállítható egy „segéd gomb”, amit megnyomva nagyon lelassul a kurzor mozgása, így rendkívül pontosra lehet állítani. Ami nem annyira tetszik, hogy ez a funkció „fordítva” működik és nem lehet olyan „makrókat” definiálni benne, hogy a billentyűzet valamelyik gombjával együtt használva rendeljen másik funkciót mondjuk a jobb gombhoz. Ott van egy halom lehetséges funkció a programban, de nem lehet őket így váltogatni. Hozzárendelhetem valamelyiket a trackball gombjához, a többit meg felejtsem el. Pl hogy mondjuk a bal gomb a bal kattintás, ugyanaz a ctrl-lel együtt lenyomva a duplakatt. Vagy a jobb a shifttel vissza, önmagában jobb klikk. Ez nem akar összejönni.
-
Buckey
őstag
válasz
Radeon_5 #433 üzenetére
Kb. 2 órát.
Utána már olyan volt, mint előtte.
És igen, én is megtöröltem mikroszálas kendővel egy nap legalább kétszer.
No, meg vissza is vittem, mert az alkarom kb. 3 óra egerészés után már fájt, hiába próbáltam mindenhova tenni-nem tenni különböző magasságú alátétet a kezem, karom alá. Nem segített semmit.
A másik, hogy nem éreztem rajta azt az összeget, mint amennyibe került. Hiába volt jó a kezemnek a böngészés, ezt az alkarom nem díjazta.
A mostani egérnél azért több idő kell, kb. 4-5 óra, hogy a kezemen érezzem. Az sem tökéletes, de csak 20 ezer Ft volt.
Úgyhogy, most megint egér keresésben vagyok, speciális igényekkel. -
beis-compo
tag
válasz
Radeon_5 #406 üzenetére
Én magam cseréltem, egy nem használt egérből mentettem a kapcsolókat. Tipikus egér-kapcsolókat simán bele lehet tenni. Bár ami benne van nem hasonlít rá, de láb-kompatibilis.
Érdekesség hogy azóta is halnak a mikrokapcsolók benne, elkezdenek prellezni.
A görgető-gyűrűt pedig kenni kell, én szilikon olajjal kenem, fél-/egyévente amikor eszembe jut. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Radeon_5 #346 üzenetére
Ja es nalam amint kiderult szamomra, kifejezetten az egergombok nyomkodasa es a scrollozas miatt fajtak az ujjaim, ugyhogy direkt nem is egy masik egeret akartam plusz egy trackball-lal, hanem egy teljesen masmilyen es mas ujjakkal hasznalhato eszkozt. Szoval egyeniek az igenyek, neked kell megtudnod h neked mik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest