Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Vagy eladhattad volna nekem, olcson!
Ezekbol nincs valami tenyleg olcso Aliexpress cucc? Egeret lehet venni mar 2-3 ezresert is. Nem kell, hogy feltetlen szuperul mukodjon, csak probalgatni. Lehet vezetekes is. Ha bejon, es tetszik a hasznalat, szerintem megveszem a Logitech-tol az MX-et.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Na Mőggyüttttt......
Elsőre teccik, jóóóó nagy Motkány, ergonómikusra billentve nem jött be, simán jobb.
Görgetője jó, usb+2 bututh on csatlakozik. Usb vevőnek nincs hely a motkányba.
1 leddel jelzi ha itatásra szorul, gyárilag93%on van(bututon jelzi a számítógépen).
Szép szinesen villog ha akarod, 3 Dpi fokozat van, 1-es bőven O.K.
Ja igen a gomjai nagyon érzékenyek, és télleg halkak.
A billenő telitalp csuszásgázlós, a motkány felsőrésze csúszós.
Üdv Nagya -
niof
veterán
Nekem mindenképp valami olyan megoldás kell, amin középen van a golyó, mert a hüvelykujjammal már elég régóta vannak gondok. Eddig normál egeret használva csak nagyon ritkán jött elő, de mivel melóban is napi 8 órát ülök gép előtt, meg hazaérve otthon folytatom 1-2-3 órát, ezt már nem bírja.
Amúgy úgy tervezem, hogy maradnék én is a vegyes használatnál, de a DAW-ban mindenképp szeretnék áttérni a trackball-ra.
Jók a Kensington-ok? Sok vegyes véleményt olvasni róluk (itt is), mint gyenge anyagminőség, mikrokapcsoló problémák (nem okoz gondot a cseréje, ha szükséges) és egyéb elektronikai gondok. Így az 50k-s árat nem érzem megalapozottnak, vagy erősen kérdőjelesen. Van más gyártó is hasonló termékkel a piacon, ami itt esetleg ismert? -
Márhogy a Trust hasonlít az Elecom-ra
Azóta van pár koppintás már a piacon:
Speedlink APTICO (talán ezt árulja a Trust is)Van még:
Kensington Pro Fit Ergo (ezt itt NO-ban nem nagyon kapni, de MO-n láttam jó áron többször)
Illetve a Logitech MX Ergo is, erről talán már volt szó itt régebben.
-
baloo79
tag
-
pengwin
addikt
Rendben, akkor úgy néz ki mindenki meg tudja oldani a pesti átvételt.
Én a XI. kerületben lakok és dolgozok (Gazdagréti tér-Infopark), szóval nem esik annyira ki. Allee, Móricz Zs. körtér, Kosztolányi Dezső tér, Lánchíd simán szóba jöhet átvételi pontként.
Megrendeltem 8 golyót, aztán ha az extra darabra nem lesz jelentkező akkor felteszem 1500-ért hardverapróra. -
pengwin
addikt
-
7
addikt
Jó olvasni az ilyet. Az én M570-em atyámnál teljesít most már jó szolgálatot, megelégedéssel használja (pedig pár éve még nem is gondolta volna, hogy ő áttér hagyományos egérről trackballra).
Az biztos, hogy hosszú évekig kiszolgál -- az enyém lassan 7 éve van meg, még mindig remekül szuperál, még ha nem is az én kezem alatt. Használd sokáig!
-
pengwin
addikt
Hasonló cipőben járok mint te, de én végül inkább maradok a jól bevált Elecom-nal, XT3URBK mellé veszek egy XT3DRBK-t.
A szlovák bolt(supergamer) ahol van hasonló áron hüvelykujjas, vezetéknélküli hanyattegér meg elérhetetlen volt skype-on/telefonon/email-en is, szóval inkább nem veszek tőlük semmit, ennél a japán ebay-es eladók "kicsit" segítőkészebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest