- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabo.csabi #368 üzenetére
Teljesen mindegy, a bőröd hozzáér, veríték és zsír kerül rá és por a környezetből.
-
Rimuru
veterán
válasz
szabo.csabi #368 üzenetére
Fugg a kornyezettol is (pl szallo por), egy het egyaltalan nem meglepo.
-
csakb
őstag
válasz
szabo.csabi #364 üzenetére
Takarítás: az alján lévő lyukon keresztül egy golyóstollal, hurkapálcával, akármivel kiugrasztod a golyót. Lesz belül valszeg 3 pöcök, amiken a golyó fekszik. Az ezeken felgyűlt koszt vakard le ronggyal, fülpucival, vagy ami szimpatikus. Töröld át a golyót is valami tiszta ronggyal, és ugraszd vissza a helyére. Kb. ennyi, 10 mp az egész.
Na, ezt jól megaszondtuk!
-
Nagya21
addikt
válasz
szabo.csabi #364 üzenetére
Hali!
Kipattintod, és a pólóddal, vagy mikroszálassal átdőrgölöd.
A kiálló pöcköket is töröld át!
Kéztől függ, hogy mennyire koszolódik.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
szabo.csabi #362 üzenetére
HAli!!
A darabos mozgásra egy tipp: pucold meg a golót.
Ha nemgyó a gomb, akkor szerviz.
Üdv Nagya -
törölt tag
válasz
szabo.csabi #345 üzenetére
en is precizebbnek talalom a kozepso golyosat, mint a huvelykujjasat. en zenet vagtam sokat, ott is kellett.
most h programozok foleg, csak deszktop ablakok kezelesere kell, bongeszo, szoveg copy+paste igy tokeletes a huvelykujjas, bar hatterbe szorult a billentyuzet-kombinaciokkal szemben. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
szabo.csabi #345 üzenetére
Ez is, mint minden eszkoz, plane az ilyen intenziven es fizikailag hasznalt eszkozok, egyeni preferencia kerdese, csak kiprobalassal lehet eldonteni rendesen sajnos. Nekem pl a sokujjas 'normal' kozepen levo nagy golyos jon be, egesz egyszeruen tobb ujjamat hasznalom es igy kevesbe faradnak el es valmennyire valtogatom is oket. Ezzel szemben a huvelykujjas kis golyosnal csak egy ujjam lenne hasznalva es pont ezt akartam elkerulni a sima egerrol valtaskor, es persze a keztartast megvaltoztatni.
Ja es egy 'sima' (olcso) Kensington Orbit scroll wheel-em van, dragabbat meg nem is probaltam, lehet egyszer fogok, de alapvetoen ezzel is meg vagyok elegedve. A scrollja nagyon hasznos, de pont az sajna eleg gagyi, lehetne smoothabb, valami franko mint az MX egereknek a profi scrollja. Ilyet sajnos trackballban meg nem lattam, pedig arra ra is mennek, plusz nekem a gombjai is lehetnenek kicsit puhabbak, mindez a kevesbe faradas es fajas miatt. -
csakb
őstag
válasz
szabo.csabi #343 üzenetére
Szia!
Én két Elecom XT3-ast használtam korábban. Mindkettőben nagyon hamar lecseréltem a gyári golyót Logitechre, így az egyik tökéletesen használható, a másik viszont azóta is "dadog", bizonyos irányokban jobban súrlódik a kelleténél. A golyót tartó pöckök valamelyike lehet gyártási hibás.
Pár hete vettem egy MX Ergo-t is. Összességében nekem sokkal kényelmesebb használni, mint az XT3-at. Kicsit nagyobb, mint az XT3, nagyon kellemes a csúszásmentes felülete, ötletes a dönthetősége, a DPI-állító gomb jól kézre esik. Lightroomban és Inventorban én jobban tudok dolgozni vele, mint sima egérrel. Nálam nagy plusz még a BT is.
Ha újrakezdeném a hanyattegeres témát, én inkább az MX-et választanám az XT3-mal szemben.Rábeszélni nem akarlak, mert lehet, hogy neked valami teljesen más típus fog beválni végül, de az MX Ergo szerintem egy remek belépő a golyópörgetős világba.
A Master 3 viszont egy hagyományos, "tologatós" egér, csak tele van extra vezérlésekkel, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest