- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Probalgattam tobbszor is ezt a hanyategeret, (Logitech Ergo M575,) de ez nem jo.
En legalabbis nem szeretem.
Most majd kellene egy kozepen gorgos, de nincs kedvem huszon-, harmincezret kiadni egy probaert.
-
SaGa59
őstag
Miután hozzászoktál, kényelmesebb, mint a hüvelykujjas verziók. Próbáltam mindkettőt.
A hüvelykujjas előbb-utóbb kikészíti a hüvelykujj inhüvelyt. Én már úgy két hét után érezni kezdtem, hogy nem jó. De ebben sem vagyunk egyformák, ki kell próbálni.
A középső és gyűrűs ujjal mozgathatóknál a megfelelő kéztartást kell megtalálnod, utána már egyszerű. -
Radeon_5
aktív tag
A konkret cuccokat nem probaltam, a Logitechet paran masok itt igen, majd valaszolnak. Az amazonos nem nez ki tul jol.
Viszont a mondandom lenyege, hogy ezek elegge mas dolgok. Egyik huvelykujj mozgatos, masik tenyeres. Ezt kell eloszor eldontened vagy kiprobalnod melyik kategoria neked az ergonomikus. Es melyik fajta scrollozas. Nekem pl attol fajt az ujjam normal egeren. Szoval en a Kensington Orbit scroll wheel iranyt tudom hasznalni, a tobbi nekem nem is jo, magadnak is meg kell talalni ami oke. Pl oldalra dontottseg foka is sokat szamit. -
Degeczi
nagyúr
Igen, szerintem is először azt kell eldöntened, melyik módszert kedveled. Nekem pl. ügyetlen a hüvelykujjam, így nem jön be olyan megoldás ami arra alapoz, csak a középső ujjak használatával. Ez viszont manapság sajnos nagyon leszűkíti a kínálatot, a Kensigtonon kívül alig akad más "nagy golyós" gyártó (még a CST jobb minőségben, és az Elecom olcsóbban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest