- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
prAet0r_
csendes tag
Sziasztok!
V2.1 verziójú routerem van, UPC 240/20 Mbit-es netet használok.
Kábelen megvan a maximum sebességem, még kicsivel több is, azonban wifin 40/20 Mbitnél többet nem tudok kicsikarni belőle. Tisztában vagyok vele, hogy 240 Mbit wifin sosem fog átjönni, azonban ezt a 40 Mbitet keveslem. Tudom azt is, hogy az épület adottságai befolyásolják a wifin elérhető sebességet, de a 40 Mbit letöltést a routerrel egy szobában, attól 1-2-3 méterre mértem, tehát házfal nem volt a kliens és a router között. Családi házról van szó, könnyűszerkezetes építésű. Egy Dell laptopon is ennyit mértem (Intel Wireless-AC 3160 adapter), illetve a mobilomon is. (iPhone 5s)
A routeren gyári szoftver fut, de abból a legfrissebb. Próbáltam a speedboostot ki- és bekapcsolva is mérni a sebességet, úgy is 40 Mbit letöltés a max. Próbáltam több csatornán is (bár nincs sok router a közelben, így nem zsúfolt egyik csatorna sem), 20 és 40 MHz-en is. Reseteltem is a routert, de nincs változás.
Igyekeztem minden infót leírni, remélem nem maradt ki semmi fontos.
A kérdésem, hogy valami egyéb szoftveres beállításra van szükség, vagy egyszerűen ennyi a maximum?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest