- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolland69
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #44149 üzenetére
Megpróbálom. Köszönöm szépen a segítséget.
Ha jutok valamire megírom. -
Rolland69
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #44147 üzenetére
A kábelszolgáltató mondott valami olyat, hogy a router lehet, hogy nem tudja mindig az általa küldött Ip címet frissíteni és ez okozhatja a problémát. Nem tudtam ezzel az információval mit kezdjek.
-
Rolland69
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #44147 üzenetére
CSak Wifi-n, ha a kábeles gépnél vagyok egyszerűbb volt eddig az ha kihúzom.
-
Rolland69
csendes tag
Ja még az előző routerről is kérdeztél. Az is TP-LINK router volt, csak a 2 antennás.
-
Rolland69
csendes tag
A routerhez van jelszó és felhasználónév, de csak akkor kéri, ha a router felületére szeretnék felmenni. Illetve ha valaki kapcsolódni szeretne annak is először jelszóval kell kapcsolódnia.
Frissítést még nem raktam fel mert nem igazán tudom, hogyan kell.
Amikor elmegy a net akkor van, hogy a router elérhető és van, hogy nem. Ha elérhető és nem vagyok a gép közelében - akkor a felületéről a STATUS alatt a WAN – ban a RELEASE gombot megnyomva - szoktam újra indítani, és néha sikerül.
Sajnos a PPPoE-t és a DHCP-t nem értem, én csak egy egyszerű felhasználó vagyok , ezért is választottam magamnak az ökör képét.
Nagyon köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni. -
Rolland69
csendes tag
Szia!
Optikai kábelen jön, de egy modembe csatlakozik. A modemet mostanában cserélték. A sebessége pedig 10MB.
-
Rolland69
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy TP-LINK 1043Nd tipusú ruterem. Sajnos az eddigi problémáimat ez sem oldotta meg. Kábelen jön a net és sajnos rendszeresen megszakad, van, hogy 1-2 percenként újra kell indítanom a rutert. Ha nincs bedugva akkor jó a net. Mi lehet a probléma? A régi rutereimnél is ezt csinálta.
Várom válaszotok, és előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest