- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
venlo88
csendes tag
sziasztok.
nekem olyan kérdésem van h mit kellene csinálnom akkor ha feltettem az openwrt és nem érem el a netet. azt írták páran h Mac clónozást kellene csinálnom de azt h csináljam? meg a másik kérdésem h belinkelnétek a legújabb openwrt-t? Előre is köszönöm. -
venlo88
csendes tag
sziasztok. nekem még mindig az a problémám h mikor felteszem az openwrt backfire-t a routeremre, akkor elmegy a netem(Fibernet, kábeles, dhcp-s) megmutatom h mit ír ki. kérlek segítsetek h mit kellene csinálnom h jó legyen.
www.prohardver.hu/dl/upc/2011-10/13/344416_mbpay0shwficgijj_openwrt.jpg
www.prohardver.hu/dl/upc/2011-10/13/344416_djswx7ryjyyg8dou_openwrt2.jpg -
venlo88
csendes tag
sziasztok.
nekem olyan kérdésem lenne h fel flasheltem a routeremre az openwrt-t és átállította az egyik ismerősöm rajta a lan kapcsolatot staticról dhcp-ra és azota már a 192.168.1.1-et se érem el a routeren, h h tudnám ujra flashelni a régi firmware-re? probálkoztam h kihuzogatom a modemet meg a routert de nem jött be, akkor se tudja megnyitni az oldalt.
Vmi tanácsot kaphatnék. Egyébként meg mik feltettem az openwrt nem is volt netem amit nem értek miért nincs mert a dhcp-nek úgy tudom fel kellene egyből ismernie. -
venlo88
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16418 üzenetére
azt hol tudom megnézni?
-
venlo88
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16412 üzenetére
Így se jó, ahogy írtad, mástól is ezt a tanácsot hallottam h húzzam ki a modemet, de nem működik így se
Szeretném már beállítani a cuccokat rajta de net nélkül ez nem fog menni. Nem értem miért nem jó.
-
venlo88
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16409 üzenetére
Azt h kell?
kezdő vagyok
-
venlo88
csendes tag
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van az OpenWrt-vel, hogy mikor felflashelem a TP-Link 1043-as routeremre, utána nincs netem. DHCP-s a netem és úgy tudom hogy magától be kéne állítódnia ha DHCP-s, a fórumba ezt olvastam. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest