- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
larryking
senior tag
Jelenleg akkor hal be a rendszer, ha a nas4free torrent kliense elindul.
-
larryking
senior tag
Nekem valami nagy gebasz van, de nem tudom mi. Lecseréltem a 1043nd-t egy általam kibontott, tehát ma vásárolt wr2543ND-re, és itt is van wifi eldobás, sőt, van hogy a wn821n stick nem is látja, vagy ha igen akkor nem kap ipt. de a kapcsolat kiváló. Már az egyetlen cat5 kábel is ki lett cserélve cat5e re, táláramvédős aljzatban van minden, nem tudom mi lehet a gond te van.
-
larryking
senior tag
Olvastam, már G-re állítottam, igaz nem próbáltam még a másolást, de eszembe jutott, hogy amikor a nas torrentezett, a múlthéten, akkor is megállt egy percre a net, de a nas kábelen lóg. Ezen hiba miatt cseréltem a nas alaplapját tegnap, de újra az lett a gond amit írtam.
De megfogadom a tanácsod, átnézem a wifiket, de az ipad és iphone kilőve csere ügyileg. Az még az érdekes, hogy ugye open és dd alatt is előjött, de az ezelőtti 841n-el nem volt semmi gondom. -
larryking
senior tag
És a 32197-re valaki? Vagy router csere?
-
larryking
senior tag
válasz
Intruder2k5 #32176 üzenetére
Mivel notirol megy a dolog, így az mondom, hogy igen csak a wifi. A routerre van kábellel dugva a nas, a htpc és a tvm, wifivel lóg rajta az asztali, a lapos, iphone és ipad. Gyári fw van rajta, de megcsnálta openwrt és ddwrt alatt is. És ami a legnagyobb gond, hogy nem rég kezdte el. De pl tegnap, mikor beírtam a fórumba, egy 1170 db kb 4 mb-os képeket tartalmazó mappát másoltam volna, 2 percig ment, és lehalt. Az történt amit írtam, ezt követően, wifi visszajött, és folytattam a másolást 9 percig és minden rendben volt.
-
larryking
senior tag
Üdvözletem!
Van egy olyan gondom, hogy laptopról wifin másolok a nasomra képeket, a router 1043nd, de pár perc után lekapcsol a wifi, leáll a másolás, de még az aktív wifi kapcsolatok között sincs a router, egy két perc és minden ok, van net, kapcsolat. Lehet volt már kérdés, nem olvastam végig a topicot, de szeretném ha segítenétek. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest