- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Routeremen OpenWrt Barrier Breaker r34389 / LuCI Trunk (trunk+svn9510) fw-van. Minden tökéletes, kivéve a wifit. 2 eszköz csatlakozik rá, néha mind a kettőt eldobja, illetve egyik eszköz sem látja a wifi jelet. Az eszközön a wifi visszajelző led világít. Router reset / reconnect után rendesen működik.Valakinek ötlete az eltűnésre? :
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Félig meddig off, de úgy olvasom, Ti nagyon benne vagytok a témában.
Van egy TL-WR741ND V.4.2.1 routerem, aminek rendedlenkedett a dhcp -je, így felraktam egy openwrt fw-t. Sajnos a típusomhoz még nincs gui, ezért puttyon keresztül konfigolom a masinát. Minden szép és jó, de az istenért sem tudok port forwardolni (p2p-hez).
Lelkes amatőr vagyok, amit eddig csináltam az még csak csak megértettem, de most elakadtam.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest