- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuya
tag
válasz
Intruder2k5 #7044 üzenetére
na összejött...most már wifi kapcsolatról irok....
megoldas:wireless fül alatt a mac filtering enabled lett és meg asszem valami ppoe vagy hasonlo helyett a dhcp-választottam és most müxik a státuszban a wan-nál most hozza az ip cimet és a többi háinyzó adatot.... -
Tuya
tag
válasz
Intruder2k5 #7039 üzenetére
upc 30mb
oks azt értem,hogy nekem kell tudni,de hol vannak ezek megadva?? -
Tuya
tag
Segitsetek plz!!Full amatör vagyok,szóval megvan újonnan a cuccos,összedugok mindent...és látja is a wifi routert de nincs net...mit kell csinálni?próbálom setupolni,de gőzöm nincs mi az ip addressem,submit mask ....és a többi...szal kapcsolodok csak net nincs....utp-t bedugom akkor meg simán netelek...help
-
Tuya
tag
válasz
Intruder2k5 #6968 üzenetére
bazz innen rendeltem laptopot es akartam volna a routert is de nem talaltam,huhhhh egy postak0ltseg ala kellene venni a kettot....
-
Tuya
tag
sziasztok!vennnek en is egz ilyen 1043as routert,de videki vagyok sajna,tudtok mondeni egy normalis nem lehuzos webshopot?olyan kellene amiinel kiszallitaskor fizetek....thx
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest