- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz
goccer #63332 üzenetére
Felraktam az opernwrt-t (suste bulid
), de kicsit elvesztem a sok lehetőségben, a WDS nem is nagyon jött össze. Ugyanakkor feltűnt, hogy van az enyémnél frissebb gyári fw is. Ment is a webrevert és az új gyári fw-vel már a TV is hajlandó együttműködni, úgyhogy problem solved
-
suste
veterán
válasz
goccer #63328 üzenetére
Openwrt + client-relayd beállítással szerintem nem lenne gond (DLNA-val sem).
Ráadásul a teljes sávszél átmenne ( (#63329) siddis is erre utalt ).Egyébként pont a WDS ahol simán át kéne mennie a DLNA-nak, viszont nem tudni mit művel a gyári fw WDS név alatt
. De eddig nem is jutottál el. A TV wifis nem kapcsolódása megint csak lehet gyári fw hiba.
-
goccer
aktív tag
válasz
goccer #63318 üzenetére
Sziasztok!
Megjött az új routerem (ASUS RT-AC1200G+), az 1043ND-t pedig wireless bridge módba kapcsoltam. Rájöttem, hogy gyárilag is tud WDS-t, tehát maradtam a gyári firmware-nél.
Leteszteltem a beállításokat, az al-routerként működő 1043ND-re rákötöttem egy PC-t, majd egy laptopot is kábellel. Mindkét esetben az elvárásoknak megfelelően működött a hálózat, mindenki kapott netet, mindenhonnan tudtam mindenkit pingelni.
Gondoltam ideje élesben is kipróbálni, levittem egy Samsung smart tv (D7000) mellé a routert, kábel bedug, de sajnos a hálózat sehol (se DHCP-vel, se statikus IP-t megadva). Annyit derítettem ki, hogy ha kézzel megadom default gatewwaynek az al-routert a fő-router helyett, akkor mintha egy lépéssel továbbjutna, de végül nem láttam értelmét tovább tesztelni, ezt mert net így se úgy se volt a tv-n.
Ugyanakkor, ha kiiktatom az 1043ND-t a hálózatból, akkor a fő router wifi-jén keresztül tud kapcsolódni a tv, csak a gyenge adaptere miatt folyamatosan elveszti a jelet (ezért szerettem volna kábellel hálózatot adni a cuccnak).
Mi okozza szerintetek, hogy azonos beállítások, topológia stb mellett a PC-k rendesen fel tudnak kapcsolódni a hálózatra WDS-en keresztül, míg a TV nem? Ez a TV fogyatékossága lehet, vagy elcsúszott valahol a konfigom? WDS helyett van esetleg valami más OpenWRT-s varázslat amit érdemes megpróbálnom?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest