- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Tuomas #60970 üzenetére
Hát ha szentül hiszel benne, hogy a router média szervere jó, akkor ne nálunk keresd a hibát, hanem a TV topikjába, bár én azt mondanám továbbra is hogy minidlna-val menne szerintem.
Az hogy a serviio nem ment az szerintem user error lesz, azt be kell állítani, elindítani a szervert stb. -
Headless
őstag
válasz
Tuomas #60965 üzenetére
Most jöhet a korábban említett számítógépre telepíthető, "biztosan" (kevés biztos létezik) működő serviio azzal mit produkál a tv-d. Amúgy háttérből kaptam egy súgást wp alkalmazásnak moli player-t ajánlották.
Jpg, bármilyen kép teljesen más tészta, és nem szinkronizálás, és nem is a fájl túl nagy.
-
Headless
őstag
válasz
Tuomas #60963 üzenetére
100%-ig biztos vagyok hogy windowsphonera is van dlna player. Van ott is alkalmazás telepítő szoftver találd fel magad.
pedig nincs is wp-m ...
Stabilitással nem lesz gond, régi v1-eseknél sokan csak a stabilitás miatt váltottak openwrt-re, de nem akarlak én rábeszélni semmire te döntesz.
-
Headless
őstag
válasz
Tuomas #60960 üzenetére
Android/ios eszközre letölthető DLNA lejátszó, tele van velük az app store/google play.. Csak keress rá a "dlna player"-re. Ha meg már a próbálkozásoknál vagyunk azt is megpróbálhatod, hogy a számítógépen lévő DLNA szerverről (pl serviio) lejátsza-e a tv a tartalmat.
Amit nem írtam de azért jó tudni,
Van rengeteg előnye az openwrt-nek köztük, hogy szinte bármit telepíthetsz rá köztük pl torrent klienst, egyéb hasznos dolgot. Viszont van egy hátránya nincs hardveres nat ez azt jelenti hogy ha ~200 mbps-nél nagyobb internet csomagod van, akkor annál többet nem fogsz látni belőle, kábelen sem.Suste: V3 még a régi felület az emulátor szerint. Persze ettől függetlenül lehet.
-
Headless
őstag
válasz
Tuomas #60956 üzenetére
Sajnos nem mindegyik DLNA szerver működik minden DLNA lejátszóval, első lépésként a 3rd party fw-vel és minidlna-val próbálkoznék. Konkrétan nálam sem ment a gyárival samsung EH sorozatos tv-vel, ellenben minidlna-val megy simán.
Neked leginkább suste fw-jét javaslom, benne van minden, ami ehhez kell, és sokminden be is van állítva előre. Suste logout blogjában vannak linkek, és a linkeken van readme is. Azokat érdemes átnézni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest