-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
A 450Mbs az utolsó firmware-el jött.
"New Features/Enhancement:
Added SpeedBoost function,improved the wireless speed to 450Mbps"Ez esetben sorry
Kérdés:
Ahhoz, hogy vpn-t be tudjak állítani (mondjuk mobilon) a routert hogyan kell beállítani, mit kell bekapcsolni, átállítani hozzá? -
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy amatőr kérdés, de be lehet azt állítani valahol (v2-es router, gyári fw), hogy megadott időpontban automatikusan ki, majd bekapcsoljon?
Köszi!
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Headless #60966 üzenetére
Köszi, megpróbáltam.
A szervert, a mappákat látja a tv, de tartalmat nem... A számítógép látja a tartalmat is, de lejátszani nem tudja, kivétel ez alól a zene, azt lejátssza (TV FLAC-ot nem támogat, így azt nem tudtam megnézni)
Én ezt furcsállom, hogy a routernél látja, hogy van rajta valami, de mintha nem tudná, hogy az egy mkv fájl. -
Tuomas
addikt
válasz
Headless #60964 üzenetére
Köszi
Találtam amúgy egyet én is, ugyan az lett az eredmény, na de kipróbáltam mást:Feltettem egy jpg képet, és azt mind a tv, mind a PC meg tudja nyitni.
Tehát elvileg a szerver működik!
Lehet, hogy az mkv-k nagy méretűek neki? Vagy előfordulhat hogy még nem szinkronizálta le a tartalmat? -
Tuomas
addikt
Egy apróbb probléma adódott:
A Média szerver aktív, látja a TV is, és a gép is, de nem tudok róla lejátszani semmit, se mkv-t se mást, és nem tudom miért. Mintha a rajtuk lévő fájloknak nem lenne kiterjesztésük. -
Tuomas
addikt
válasz
Intruder2k5 #60951 üzenetére
Közben megtaláltam
Sikerült is
Köszi!
A médiaszerver megosztása szabadon elérhető marad
Viszont, ha jól következtetem, csak azoknak érhető el, akik az én hálózatomra, az én wifimre csatlakoznak rá, igaz?
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
V2-es routeren beállítottam a fájlmegosztást és a média szervert is. A kérdésem, hogy hol lehet azt beállítani, hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni a külső vinyóhoz, mind a médiaszerver, mind pedig a fájlmegosztás miatt? Vagy ez alapból így van?
A gépen amikor felvettem a hálózati meghajtót, nem kért semmit.Ezt módosítanám, annyiban, hogy kér jelszót de azt meg nem tudom mi, mert nem tudtam beállítani semmit, admin-al meg nem enged be.
Viszont van egy ilyen pont az admin felületen:Access shared storage with password
De ez csak egy check box, a jelszót nem tudom beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest