Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
velsorange
üzenetére
Hi!
Többször írtam már, de megint csak ugyan azt tudom mondani: tényleg illene legalább egyszer elolvasni a firmware-hoz tartozó blogot. Ez áll benne:
Ha korábban extroot-ot használtál és most is azt szeretnél a partíció megtartásával, de nem mountolja fel a partíciót a /overlay alá, akkor itt a megoldás.
-
raidx
őstag
válasz
velsorange
üzenetére
Igen!
Nekem is volt ilyen mikor gubanc volt az USB-s tárolóval. Még nem néztem át az USB-s kütyüt, így nem tudom miért gonoszkodott. Kicseréltem egy másikra, azzal eddig jó (kop, kop, kop).

-
vargalex
Topikgazda
válasz
velsorange
üzenetére
Hi!
Valószínűleg az a gond csak, hogy az engedélyező tűzfal szabály előrébb van a listában, mint az általad létrehozott, így az lép érvénybe. Luci-ban a kis fel-le nyilacskákkal állíts a sorrenden!
De tilthatsz akár teljes tartományt is (akár Honolulu-t teljesen).
-
válasz
velsorange
üzenetére
Erre valami olyan megoldás kellene, mint a Tomato-ban van...
Limit Connection Attempts
Itt beállítható, hogy x másodperc alatt hányszor lehet próbálkozni belépni SSH-ba, utána az idő lejártáig letiltja az IP-t. Jelen esetben 60mp alatt háromszor! Ebben persze a sikeres belépések is benne vannak, tehát ehhez mérten kell meghatározni a limitet, de nem kell ki-be ugrálni, és kész!

-
Tosee
őstag
válasz
velsorange
üzenetére
Szia!
Nem kellett volna új szabályt létrehozni az SSH kívülről történő elérésének tiltásáról! Ugyanis ez vargalex fw- ben benne van, csak éppen engedélyezve! Tehát elég lett volna ezt a szabályt módosítanod!
Network > Firewall > Rules
SSH_WAN szabály Action részét állítsd át Drop -ra!
Ha nincs szükséged távolról SSH-n történő bejelentkezésre, akkor érdemesebb az összes wan felőli IP-t letiltani! Amit a fenti szabály meg is tesz! Viszont ami te hozzáadtál az egy IP-re vonatkozik és dinamikus ip esetén, vagy egy proxy szerver-el simán kijátszható!
-
válasz
velsorange
üzenetére
Az SSH távoli elérésre gondoltam, nem a LUcI-ra... Szerintem csak az erre vonatkozó tűzfalszabályt kell kivenned.
-
válasz
velsorange
üzenetére
Szia!
Nem a LuCI-ba akar belépni, hanem SSH-ba! Ha nincs szükséged távoli elérésre, akkor egyszerűen tiltsd le!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hyundai, Kia topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex