-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
WPad-ról annyit tudok, ami a leírásában van: "This package contains a full featured IEEE 802.1x/WPA/EAP/RADIUS Authenticator and Supplicant"
Telepítés:
opkg update
opkg remove hostapd
opkg install wpadMás nem kell állítani, mert a wpad csomagban van egy hostapd nevű symlink a wpad-ra.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
A WiFi-hez szükséges modulokat telepítetted? Mit ad az opkg list_installed?
Az időzített WiFi-hez: a /etc/crontabs/root file-ba (a LuCi-n is szerkeszthető a Services->Scheduled Tasks alatt) kell beraknod a WiFi ki, illetve bekapcsolását. Pl.:
0 22 * * * /sbin/wifi down
0 8 * * * /sbin/wifi upEzzel minden nap 22:00-kor lekapcsolja, 8:00-kor pedig bekapcsolja a WiFi-t.
Cron-ról bővebben itt.
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
-
-
Sorenze
csendes tag
Én sem találtam benne, de nem is kerestem nagyon. De én lebeszélnélek a dd használatáról.
A wifi kezelése ultra horror. Két gép közötti másolás iszonyat lassú. Nekem volt hogy a txrate leesett 6mbit/s-re másolásnál.. Iszonyat instabil. A gyári firm is sokkal jobb nála wifi kezelés terén. dd-wrt fórumon sokan panaszkodnak. Én visszatettem a gyárit, azóta szalad a wifi. Inkább erre gyúrtak volna mint a sok grafikonra, meg folyamatábrára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest