Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- 
			  Mobilarena TP-Link WR1043ND - N450 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  AngelH

üzenetére AngelH

üzenetéreNagyon köszönöm! Azt hittem, a gigabit az 1000 Mbps... Biztosan leírták már itt, de tényleg csak nagyon röviden: miben jobb a V2 a V1-nél? Érdemes egyáltalán beszerezni, van tudtok jobbat ajánlani? (Lehet, hogy ezt nem illene itt kérdeznem...)  (Túrom a fórumot, de erre így elég nehezen keresek rá...) Köszönettel: MaCS 
- 

- 

suste veterán válasz  AngelH

üzenetére AngelH

üzenetéreha jól értem, akkor szerinted több a szívási lehetőség: 
 egy olyan rendszerrel, ahol az egyik eszköz a gyári szoftverrel és beállítással megy, a másik meg egy jól összerakott, igaz nem gyári fw-vel (igazából ez lényegtelen most mert a másikverzióban is így lenne) megy
 és kevesebb a szívás lehetőség az általad használt, megbuherált gyári szoftverrel, plusz az előzőben említett másik eszköz ua beállítással mint az előző részben?
 Én egyértelműen nem a Te verziódat használnám . .
 Mi van, ha mégis lesz IP-tv-je? Többet fog szívni 
 Az első esetbeni több "szívás", egyébként csak annyi meló, mintha routert cserélne, mert akkor is be kéne állítani a forwardokat egyszer, és utána minden működik rendesen. Nem csak gondolom,hanem tapasztalom is, mert én is pont cisco mögé tettem be a régi 1043-asomat..................
 Egyébként meg pont erről írt Alex szerintem, hogy már nem működik ez a bridge-esítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm a választ!
 Köszönöm a választ! 

.
. 

vargalex
 vargalex