- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze DD-WRT-vel, vagy OpenWrt-vel némileg gyorsabb lenne, de azért csodákat úgy se tesz! Ez soha nem lesz egy Xeon-os szervergép... Van akinek sikerült elérni vele 10k környéki sebességet, de van akinek 4-től nem megy feljebb. Ha visszaolvasol, Te is láthatod, hogy elég vegyes a kép.
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok
Bocsi,nem olvastam végig a témát,mert rengeteg van benne, lehet már volt.és miért nem?
- én is pontosan úgy kezdtem (ezért mindenkinek tudom ajánlani, hiszen bárki meg tudja tenni, ha én is
), hogy végigolvasom az eddigi bejegyzéseket, és nem off-olom a topikot már 3-4-szer elhangzott megoldásokkal
K
-
Maximusz
aktív tag
szia!
nagyon - ismétlem - NAGYON kevés az a szerver, ami ki tud szolgálni egy 120-as netet egy szálon.
nemrég volt egy cikk (talán fél éve) a fiberpower-ről, hogy semelyik magyar szolgáltatóval nem tudták kihasználni a 120 megabit nyújtotta lehetőségeket. CSAK és kizárólag 3-4 szálat használva tudja csak a halandó ember kihasználni. Ezért ez "természetesnek" mondható.
de a probléma oka lehet, hogy a szolgáltató (ahonnan töltesz), nem tud már olyan magas színvonalon szolgáltatni (vagy mások is elkezdtek onnan full sávszéllel tölteni, amikor te is).
K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest