-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
Szia!
Azt a firmware -t már valóban nem kell vágni. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy sajnos van ilyen... és ez nem csak a gyári firmware -re vonatkozik... nekem is elrontotta már párszor a flash -elést... de még én sem jöttem rá, hogy mitől nem sikerül neki normálisan... jelenleg az a sejtésem, hogy akkor nem szokott sikerülni ha nem magára a routerre van van feltéve a firmware file... azaz a /tmp mappába... ha hdd-n van akkor azt vettem észre, hogy igen sokszor nem sikerül neki megcsinálni a flash -elést, ilyenkor nekem is mindig elő kell szedni a serial -t. -
Nem tudom, hogy mi lehetett, de ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy már többen tettek vissza sikeresen gyári firmware-t mind OpenWrt-re, mind pedig DD-WRT-re, és azt is, hogy egy ideje már nem kell vágni a gyári firmware-t. Amióta a mérete byte-ra megegyezik a BackFire-al, azóta biztosan nem!
8126464 byte
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest