- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabjan
tag
válasz
Lamellus #2244 üzenetére
Na várjál, azóta már bonyolódott a helyzet.
A következő derült ki a napokban. A régi 642-es routerem is ugyanazt a WAN kifagyasztást produkálta, abban a pillanatban amikor beadtam neki az Adress Reservation-t.
Befikszáltam az egyik gépet fix IP-re a port forvarding miatt, és abban a pillanatban elszállt megint a házban a net és a telefon is. Csak nálam volt NET. Az igazi gond, hogy senki nem tudja megmondani mi is a gond valójában. Én sem értek ennyire hozzá. Az az érdekes, hogy ha a 1043-asban kiszedem az opciót, akkor is ezt produkálja.
De köszi neked, mert engem viszont megmentettél egy úttól. Valahogy sejtettem, hogy nem router hiba lesz ez. Kapja be a Digi..... -
Lamellus
tag
válasz
Lamellus #2229 üzenetére
Update: elvittem kicseréltetni a routert, gondoltam egy próbát megér, az új példánnyal is teljesen ugyanazt produkálja (pár óra alatt lefagy).
Tippre valami hasonló probléma lehet mint szabjan kollégánál.
Elvileg tudok keríteni egy 10/100-as switchet, azzal is teszünk egy problémát a WAN porton, hiszen a régi nem gigabites routerrel (ami tönkrement), minden rendben volt.
A legrosszabb az, hogy órákig kell várni, hogy kiderüljön lefagy-e a router vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest