- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabjan
tag
válasz
Lamellus #2244 üzenetére
Na várjál, azóta már bonyolódott a helyzet.
A következő derült ki a napokban. A régi 642-es routerem is ugyanazt a WAN kifagyasztást produkálta, abban a pillanatban amikor beadtam neki az Adress Reservation-t.
Befikszáltam az egyik gépet fix IP-re a port forvarding miatt, és abban a pillanatban elszállt megint a házban a net és a telefon is. Csak nálam volt NET. Az igazi gond, hogy senki nem tudja megmondani mi is a gond valójában. Én sem értek ennyire hozzá. Az az érdekes, hogy ha a 1043-asban kiszedem az opciót, akkor is ezt produkálja.
De köszi neked, mert engem viszont megmentettél egy úttól. Valahogy sejtettem, hogy nem router hiba lesz ez. Kapja be a Digi..... -
Lamellus
tag
válasz
Lamellus #2229 üzenetére
Update: elvittem kicseréltetni a routert, gondoltam egy próbát megér, az új példánnyal is teljesen ugyanazt produkálja (pár óra alatt lefagy).
Tippre valami hasonló probléma lehet mint szabjan kollégánál.
Elvileg tudok keríteni egy 10/100-as switchet, azzal is teszünk egy problémát a WAN porton, hiszen a régi nem gigabites routerrel (ami tönkrement), minden rendben volt.
A legrosszabb az, hogy órákig kell várni, hogy kiderüljön lefagy-e a router vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest