Hirdetés
- iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?

- 

Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

st6rbuck
csendes tag
Win7-ről nekem sem ment eddig még az nfs. A fat32 fájlrendszernél a mount opciókkal kell játszani a routeren, másnál is volt már ez probléma:
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=7117
Erre mondtam, hogy órákig lehet vele szórakozni. Nekem ntfs-t nem akart Openwrt 10.03-rc6 alatt a samba megosztani, több órás szórakozás után jöttem rá, hogy a cp852 és iso-8859-2 opciókkal ki kell egészíteni a config fájlt (ezt vargalex konfigja alapból tartalmazza).
Ha ext2/3/4 lenne a fájlrendszered, ezzel a configgal rögtön működne. fat32 és ntfs alatt próbálkozni kell, fat32-höz javaslom a fenti fórumot tanulmányozni és végigpróbálgatni a javaslatokat. Pl f/d/umaskokat állítsd át 0-ra, tedd fel a kmod-nls-cp437, kmod-nls-iso8859-1 csomagokat a routerre. Elsőre ennyi tippem van.
Én végül is feladtam az ntfs/samba párost, mert ékezetes betűket tökéletlenül kezelte a megosztáson (vagy Openwrt alatt mutatta rosszul, vagy Windows 7-ből) és kiderült, hogy ennek részben az is oka, hogy a jelen firmware-ben pl nincs utf-8 támogatással fordítva a busybox.
Szóval fontold meg, hogy ezzel szórakozol még vagy átrakod az adatokat és ext alapokra helyezkedsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
 - PlayStation 5
 - TCL LCD és LED TV-k
 - iPhone topik
 - Elektromos autók - motorok
 - Tőzsde és gazdaság
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - További aktív témák...

- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex