- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
OpenWRTre létezik valami progi amivel lehetne kezelni IPkamerát? valami securitisre gondolok, mozgásérzékelős sms email küldős, vagy voip hívós...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Watercolour #4306 üzenetére
nem tudom mi volt a baj, de végül is sikerült az IP kiosztás.
Én úgy vagyok vele hogy aki a MACcimem tudja klónozni az már annyira ott van hogy ilyen állandó kulcsok nem állítják meg* engem viszont feltartanak és körülményesebbé teszik az életem.... ami olyan az egy lekapcsolt vinyon pihen távol a hálótól...nem rég volt kérdés mennyivel olvasható az usb openwrtn keresztül... én 2,2Mb/s-t kaptam most.... 700Mb film 5 perc alatt jött át.
Amivel bajom vn az az ékezetes karakterek.....pedig valami dereng hogy hogy lehet linuxban kezelni ezeket....
*alapozom ez arra hogy nap mint nap találok neten olyan progikat amikkel a titkosított kapcsolatokat lehet törni, egyszer leszedtem egyet és kipróbáltam kiváncsiságból.... nem is kérdez semmit csak hogy melyik hálót választod, ráklikkelsz gondolkozik és van net.... nesze...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Keresztapper #4266 üzenetére
már folyik az agyam....
én is onnan szedtem....
nekem valami nem gyere be... kiosztom az ipket, 1 gép, megy kettő, jó, pda, bedől, negyedik gép semmi.... routert elérem, de se net se háló.... letörlöm a kiosztást és van újra minden.... ???nem igaz hogy mindenki nyitott routerrel éldegél. se mac szűrés se ip kiosztás nem megy, ti mivel védekeztek?
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Keresztapper #4262 üzenetére
10.03
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Keresztapper #4259 üzenetére
az openwrt-től DHCP menü alatt
már megoldottam csak arra akartam rámutatni, hogy ezért ez még nem egy kiforrott progi -
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #4257 üzenetére
beállítottam a fix ipcimet és ezt kaptam:
XML feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://192.168.1.1/cgi-bin/luci/;stok=47ea7b8b7b031db009a7dc45685684cc/admin/network/dhcp/
446. sor, 19. oszlop: ?: in function <?:223>
-------------------------^
szóval ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni, ez a progi még nincs rendesen kész csak valami béta cucc....annak aki tud linuxban programozni annak ez nem gond, de nem hiszem hogy e hozzáállás kérdése lenne
-
bpmcwap
senior tag
reggel 9től éjjel 3ig gyűrni egy routert nem hiszem hogy rossz hozzáállás lenne... kicsit sok volt már tegnap azt elismerem.
Köszi a választ sok minden van benne amerre el tudok indulni, de pl secpol.msc nincs a gépemen....Speedfire leírása alapján csináltam én is, meg van egy másik is a [link]
csak van ami le van írva és nálam nem működik... -
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #4249 üzenetére
a sambával se mentem semmire...
mc ugyan látja az usbt, de azzal nem tudok kezdeni semmit. ablakban is rátaláltam, de le van védve jelszóval pedig nem- próbáltam a rootot, de nem viszi, sőt, hab a tortán rossz jelszó felirattal usb elérési útja ruterről átkerül a gépre....kicsit dezsávűm van..... mintha a 98ban babrálnék....
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Watercolour #4247 üzenetére
meg van csak használhatatlan.....
ugye alapból minden bejöhet. 3 lehetőség van.
1 disable no komment
2 allow - ez tök felesleges megrt ha nem irom a listába akkor is be tud jönni, mivel mindenki bejöhet
3 és van a deny, amivel ugyan ki tudok tiltani, de hol a logika????
a mac filternek az a lényege hogy csak adott macek jöhessenek be, a többi ne férjen hozzá a hálóhoz, csak sajna ilyen beállítás nincs.... -
bpmcwap
senior tag
válasz
Watercolour #4247 üzenetére
jó lenne elérni a pdammal- omnia2- a laptoppal, akkor nem kellene bekapcsolva hagyjam a nagy gépet...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #4221 üzenetére
na szívtam egy sort ezzel az openwrtvel... úgy elküldtem, hogy nem is lehetett elérni egy darabig se wifin se dróton, de végül sikerült betörnöm....
viszont ezen se érem el az usb-t.... illetve látom a rendszerben, linux kezeli, de másik gépről nem látom wifin se háló se böngésző alatt.... toltam fel ftp-t azzal se érem el, nem tudom mire izgultok erre az openwrtre... semmi nincs benne amit ne lehetne a gyárival megoldani, sőt, pl nincs benne mac filter, ami a gyáriba van...
tudván hogy linuxon nincs lehetetlen felteszem osztódással szaporodott kérdésem:
az eredeti: hogy tudom elérni wifin az usbre tolt kütyüt?
és az opennek hála hogy tudok macre szűrni....??? -
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4219 üzenetére
vista és wifin próbálom elérni, lan nincs bedugva..
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
most vettem én is egy ilyen Reutert, és rákötöttem egy HDD-t, de nem érem el se hálózaton se böngészőben. A Reuteren beállítottam mindent, böngészőben azt írja ki hogy rossz jelszó... Vissza olvastam a topikot, rágugliztam, de általában az a válasz szokott jönni hogy OpenWrt.... na nekem az nem kell, nem használom minden csodára, csak netre és hálózati megosztásra, rgo ami nekem kell azt tudja gyárilag is... elvileg.... gyakorlatban meg az van amit írtam... ha sikerült már valakinek gyári fw-vel elérni az USBt az kérem segítsen kicsit mert én elakadtam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest