- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
zambozoli #44663 üzenetére
luci/hálózat/tűzfal/egyéni szabályok
ha nincsen ilyened, akkor szúrd be:#Betörések megakadályozása a 94.23.201.82 IP-ről
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -s 94.23.201.82 -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$BRUTEFORCE_DROPPORTaz IP-t természetesen cseréld a betolakodó címére
aztán elküldésgomb,majd tűzfal restartszerk:
ja látom náladis ua cím nyomult....így egy nem kell cserélni még az IP címet sem -
Maximusz
aktív tag
válasz
zambozoli #44307 üzenetére
ok, látom vágod a témát... - az mitől lehet szerinted, hogy üresre töröltem a rendszer partíciót, mert routert cseréltem ( 1043-->4300 ) az új router látja is a 3 partíciót ( rendszer, swap, adat ), a swapot, meg az adatot használja is "normálisan" felcsatolva, de az rendszer partíciót, csak a " /tmp/overlay-disabled"-be csatolja fel, akárhányszor indítom újra.
az fstab-ot kimásoltam a régi konfigból, aminél tudta a rendszer partíciót extrootként használni, de így sem megy
miért lehet, hogy csak a : "/tmp/overlay-disabled"-be csatolja fel azt a nyavadt 500 megát ? (a LuCI-s felülettel is próbáltam, azzal sem csatolja fel az overlay-be
)
maximusz
-
Maximusz
aktív tag
válasz
zambozoli #44228 üzenetére
Szia!
én is jártam így a múlt héten ( zsír új Win 7 telepítés után... ) - aztán megtaláltam a notebook wifi hálókártya beállításai között, hogy 20 vagy 40 MHzes eltolással is képes legyen csatlakozni, így már viszi a 300 mbit-et is ( beállítás után ).
bocs a többiektől, de Vargalex - most még mindig az 1.1.7-es FW a legfrissebb? - köszi a választ ( TPLink 4300-ra tolnám fel, most kaptam vissza gar.-ban).
maximusz
-
-
-
-
válasz
zambozoli #44222 üzenetére
Ha 40MHz-es sávszélességet használsz, akkor használatban van egy másodlagos csatorna is, vagy alsó, vagy felső, ergo nem lehet 1-13 közt választani, csak 1-9 vagy 5-13 közt, függően a másodlagos csatorna helyétől! Ez mindig 4 csatornával van a fő csatorna alatt, vagy felett! A 14-es csatornát Japan régióbeállítás mellett tudod előhozni "hekkelés" nélkül!
-
-
válasz
zambozoli #44160 üzenetére
Szia!
A firmware-be integrált csomagok a flash memória "csak olvasható" részén vannak, így a valóságban nem törölhetők, hanem azok eltávolításakor a szabad, írható részbe egy újabb bejegyzés kerül, miszerint a fentebbi csomagokat törölted! Ez a bejegyzés viszont újabb helyet foglal el...
-
-
-
-
-
válasz
zambozoli #43350 üzenetére
HTTPS még nem probléma, de más portra kell állítsd, tehát mondjuk...
https://tecimed.dyndns.org:445
címmel tudod elérni a routert, ugyanis egy port csak egy eszközhöz, és egy szolgáltatáshoz tartozhat, egy címen!
Ehhez gondolom elég lenne a tűzfalszabályt módosítani, hogy a külső portot 445-re teszed!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
zambozoli #42763 üzenetére
Szia!
Az UPC-nél már nagyon régóta nincs MAC cím azonosítás, elég lett volna a modem újraindítása, majd a routeré.
Korábban egy hozzászólásban írtam, hogy MAC klónozás esetén a switch (kapcsoló) config-ban a learning (tanulás) opciót ki kell kapcsolni, különben a klónozott MAC című eszközön nem lesz net.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest