- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Én elsősorban a két router közötti kábelre gondoltam... vagy a gép és router közöttire, de ha a nasra másolás ok akkor jó, dea két router közöttit is megkéne nézni, azt nem írtad, hogy azzal a kábelell volt e mérve a 920 mbps.
amúgy szükséges a dupla nat nálad? ha nem akkor AP-ként kéne beállítani a 3600-at és akkor biztos nem fog beleszólni...
a fő router dhcp tartományába állíani a 3600-at dhcp-t kikapcsolni és lan-lan porton összekötni a két routert. ha nem megy ez alapján biztos vannak részletesebb leírások...
-
jozsi252
veterán
Ma reggel be is jelentettem. Amúgy szerinted a router megtudja szakítani a kapcsolatot úgy hogy a modemnak a központtal elmenjen a kapcsolata? ( mert ugyebár villod a DSL LED tehát a központtal sincs kapcsolat ).
A legutóbbi pár évben akármilyen nagy vihar volt, soha nem ment el a net. Most meg ha már egy kicsit esik az eső egyből szarakszik. De amúgy megkérdeztem és a környékbe ilyen hibát nem jelentettek be, szóval egyéni hiba lesz. Múltkor már port reset volt, de nem oldotta meg a hibát. Úgyhogy most mondtam hogy a modemet cseréljék ki, illetve a DSLAM-nál nézzék meg hogy minden rendben van-e.
Mert múltkor spec amikor szakadozott a netem, akkor a szerelő először oda ment, majd hozzám, és mondta hogy a DSLAM-ba állt a víz. Fasza azért
-
Zirowe
nagyúr
Én két hete rendeltem, felhívtak, hogy országos hiány van, nem tudni mikor jön, kb 3hetet mondtak.
Fogtam árgépet, megrendeltem vagy 10helyen, ebből kilenc a hiányra hivatkozott, a tizediknél pedig másnap át tudtam venni (vmi újpesti üzlet, nem is volt drága, azt hiszem 2.-3. árgépen). -
dejo60
csendes tag
Feltelepítettem és beállítottam.
- Nyomtató működik
- Port forwardok működnek
- DynDNS némi google keresgélés után működik, de nem igazán értem, hogy elsőre miért nem ment?
- Wifi kapcsolat a korábbi routerhez beállított klienseken észrevétlenül működik.Köszönöm szépen.
Köszönöm Alex!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest