- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Én elsősorban a két router közötti kábelre gondoltam... vagy a gép és router közöttire, de ha a nasra másolás ok akkor jó, dea két router közöttit is megkéne nézni, azt nem írtad, hogy azzal a kábelell volt e mérve a 920 mbps.
amúgy szükséges a dupla nat nálad? ha nem akkor AP-ként kéne beállítani a 3600-at és akkor biztos nem fog beleszólni...
a fő router dhcp tartományába állíani a 3600-at dhcp-t kikapcsolni és lan-lan porton összekötni a két routert. ha nem megy ez alapján biztos vannak részletesebb leírások...
-
jozsi252
veterán
Ma reggel be is jelentettem. Amúgy szerinted a router megtudja szakítani a kapcsolatot úgy hogy a modemnak a központtal elmenjen a kapcsolata? ( mert ugyebár villod a DSL LED tehát a központtal sincs kapcsolat ).
A legutóbbi pár évben akármilyen nagy vihar volt, soha nem ment el a net. Most meg ha már egy kicsit esik az eső egyből szarakszik. De amúgy megkérdeztem és a környékbe ilyen hibát nem jelentettek be, szóval egyéni hiba lesz. Múltkor már port reset volt, de nem oldotta meg a hibát. Úgyhogy most mondtam hogy a modemet cseréljék ki, illetve a DSLAM-nál nézzék meg hogy minden rendben van-e.
Mert múltkor spec amikor szakadozott a netem, akkor a szerelő először oda ment, majd hozzám, és mondta hogy a DSLAM-ba állt a víz. Fasza azért
-
Zirowe
nagyúr
Én két hete rendeltem, felhívtak, hogy országos hiány van, nem tudni mikor jön, kb 3hetet mondtak.
Fogtam árgépet, megrendeltem vagy 10helyen, ebből kilenc a hiányra hivatkozott, a tizediknél pedig másnap át tudtam venni (vmi újpesti üzlet, nem is volt drága, azt hiszem 2.-3. árgépen). -
dejo60
csendes tag
Feltelepítettem és beállítottam.
- Nyomtató működik
- Port forwardok működnek
- DynDNS némi google keresgélés után működik, de nem igazán értem, hogy elsőre miért nem ment?
- Wifi kapcsolat a korábbi routerhez beállított klienseken észrevétlenül működik.Köszönöm szépen.
Köszönöm Alex!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest