- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejo60
csendes tag
A NoIP-re előfizettem a 25 host-os csomagra. 2 évre 20 dollár volt akciósan.
Nekem annyit megér, hogy ne kelljen havonta belépnem, az ingyenes regisztráció fenntartása miatt.
Azért nem a DynDNS-t fizettem elő, mert a NoIP számomra áttekinthetőbb, mind a szolgáltatásait, mind az admin felület tekintetében. És ha már fizetek akkor azt választom ami nekem jobban tetszik! -
dejo60
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg ezt fw-t használom: OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342
Most, azaz tegnap jelentették be az OpenWrt Barrier Breaker 14.07 Final verzióját.Lehetséges a jelenlegi Vargalexes verziót erre frissíteni fájdalom mentesen? Addig rendben van, hogy az összes beállítást portforwardot, stb felírom. Vagy valószínűleg megmaradnak a beállítások? No meg telepítettem is fel plusz csomagot, konkrétan egy smtp szervert ez alapján: http://tothszabi.info/blog/email-kuldes-msmtp-hasznalataval
És írtam egy szkriptet ami napközben 2 óránként elküldi a router IP címét nekem e-mailben. Erre akkor volt szükség amikor a dynDNS megszűnt ingyenes lenni.Szóval ha szeretném kipróbálni a legújabb Open-WRT-t akkor innen melyik fw-t töltsem le?
Igazából eddig csak a gyári FW-t cseréltem a vargalex félére.
Most akkor jól logikázom, hogy ezt kell letöltenem és a jelenlegi rendszerre ráfrissítenem?
https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.bin -
dejo60
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1200 üzenetére
Köszi. Ezt értem. csak én korábban pl. úgy állítottam be, hogy a 8739-es porton fogadja el csak a web-es bejelentkezést. Ez egy minimális védelem a jelszó mellé. De az a router eredeti firmware-ben is meg a DD-WRT-ben is egy lehetőség volt. Itt nem találok ilyet.
-
dejo60
csendes tag
-
dejo60
csendes tag
Eddig minden szépen megy csak ma a munkahelyemről próbáltam elérni a routert de nem sikerült:
A WAN oldalról el lehet érni a LUCI-t?
Hol kell engedélyezni? -
dejo60
csendes tag
Feltelepítettem és beállítottam.
- Nyomtató működik
- Port forwardok működnek
- DynDNS némi google keresgélés után működik, de nem igazán értem, hogy elsőre miért nem ment?
- Wifi kapcsolat a korábbi routerhez beállított klienseken észrevétlenül működik.Köszönöm szépen.
Köszönöm Alex! -
dejo60
csendes tag
-
dejo60
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy WDR3600-ast.
Korábban WD1043ND-t használtam DD-WRT-vel. Azt is főleg a nyomtató megosztás miatt.
Most is a nyomtató megosztással van gondom. Ez a gyári wirmware-hez szükséges kliensre telepítendő nyomtató illesztő nagyon nem tetszik. Ráadásul Linuxra nincs is.
Szóval most telepítenék rá egy OpenWRT-t.
Jól hámoztam ki ait néhány oldalt átfutva, hogy Varga Alex által bildelt OpenWRT már testre van szabva erre a routerre? És ugye ez az aktuális verzió?
http://users.atw.hu/vargalex/trunk/ar71xx/openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
Ha ezt az alap firmware-ből firmware frissítéssel felteszem, akkor a luci már emngedélyezve van és simán kezdhetem a webes felületen a beállítást?
Ja még annyit, hogy OpenWRT-n is használható a dualband? (Ha már tudja a router előbb utóbb lehet, hogy lesz 5 GHz-es kütyü is hozzá!)
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged