- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy ennek a routernak a logjából ki lehet olyat olvasni, hogyha megszakad a net akkor az a modem vagy a router hibájából adódott? Illetve a TP-Link-nek van olyan szervíz Mo-n hogyha beviszem a routert a garilevéllel meg mindennel együtt, akkor a szervizelést elvégzik?
Tehát olyan hely kellene ahova közvetlenül be tudom vinni, mert ugye kiskeren keresztül még lassabban történik a garizás ha arra kerülne a sor.
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
Ma reggel be is jelentettem. Amúgy szerinted a router megtudja szakítani a kapcsolatot úgy hogy a modemnak a központtal elmenjen a kapcsolata? ( mert ugyebár villod a DSL LED tehát a központtal sincs kapcsolat ).
A legutóbbi pár évben akármilyen nagy vihar volt, soha nem ment el a net. Most meg ha már egy kicsit esik az eső egyből szarakszik. De amúgy megkérdeztem és a környékbe ilyen hibát nem jelentettek be, szóval egyéni hiba lesz. Múltkor már port reset volt, de nem oldotta meg a hibát. Úgyhogy most mondtam hogy a modemet cseréljék ki, illetve a DSLAM-nál nézzék meg hogy minden rendben van-e.
Mert múltkor spec amikor szakadozott a netem, akkor a szerelő először oda ment, majd hozzám, és mondta hogy a DSLAM-ba állt a víz. Fasza azért
-
jozsi252
veterán
Fura ez a router. Amikor vihar van, elmegy a net egyből szinte. Rákötöm a gépet közvetlenül a modemre és akkor meg jó szokott lenni a net. Most rá is kötöttem, vissza is jött a net. 20 p múlva visszakötöttem routerre a modemet, megint nincs net.
Másik slotba át az utp-t, megint van net. Vissza eredeti slotba utp, aztán ott is van net. Érthetetlen nem kicsit. És amikor a net elmegy akkor a modemen a DSL led villog. Szerintetek most a router vagy a modem szar?
Ja és amikor nincs net, akkor wifin sincs net.
Lehet hogy érdemes lenne a routert visszavinni gariba? Esetleg invinél kérjek Huawei modem cserét?
-
jozsi252
veterán
Van Mo-n a TP-Link-nek olyan szervíz ahova beviszem a routert a számlával és legariztatják a routerem? Tehát nem fontos viszonteladó - > nagyker -> szervíz utat végigjárni?
Köszönöm
-
-
jozsi252
veterán
Most csináltam egy FW frissítést, hátha az segít valamit rajta. Előtte egy backup-ot csináltam a beállításokból, majd fw update után restore-t nyomtam. De error-t jelzett ki. Ennek ellenére visszalettek töltve a dolgok. Ilyenkor mi miatt jelezhet ki error-t nem tudjátok véletlenül?
Akkor beállítok egy másik csatornát, hátha az segít. Bár eddig teljesen jól működött hónapokon keresztül.
Köszi
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy pár hónapos WDR3600-as routerem, és ma tapasztaltam olyat hogy a telefonom iPhone 4 többször is eldobta a wifi jelet, amikor azon keresztül vittem volna át adatokat a gépemre. Telefon nem is mutatta a wifi jelet, hanem szimplán 3G. De ez így össze vissza. 4-5x csinálta eddig.
Illetve tesómnak se mindig van wifi. Az lenne a kérdésem hogy mit érdemes tennem szerintetek, vagy mi lehet a gond? Kertes házról van szó, szóval nem belváros ahol millió jel van. Illetve más wifi jelet nem is érzékelek, így kizártnak tartom hogy összekavarodik egy másikkal.
Tipp esetleg, aki már tapasztalt ehhez hasonlót?
Ja és amikor eldobja a wifi jelet, telefonról megpróbálok csatlakozni, maga a telefon látja a routert, viszont amikor rányomok hogy kapcsolódás, akkor kiírta hogy nem tud ehhez az eszközhöz csatlakozni.
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
Igen olvastam
Az lenne a kérdésem hogy van-e aki sima Cat5 kábelt használ ehhez a routerhez? Ha igen akkor mekkora sebességet értetek el vele? Csak mert ami volt itthon egyetlen egy darab Cat5e kábel az rossz. Így a sima Cat5 kábellel 40 megabájttal tudok csak másolni. Ez reális ehhez a kábelhez?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Én is most fogok vásárolni ilyen routert. A topicot olvasgatva mindenhol azt olvasom hogy nagyon jó választás. Ezért is döntöttem emellett a TP router mellett. Láttam a topicba linkelve egy ilyen képet. katt. Ez pontosan az akar lenni hogy a wifi erősségét lehet növelni? De gondolom ez a gyári FW-el nem lehetséges.
Gondolkoztam rajta hogy rakok rá egy vargalex féle fw-t. Ha lenne vele valami gond akkor visszalehet állítani a gyárit, hogy a garival ne legyen semmi gond?
Illetve egy másik kérdésem az lenne hogy van egy Epson ML2300D nyomtatóm. Ez ugye nem a hálózatos nyomtató hanem a sima. Ha a szgépem helyett a routerba dugom bele a kábelt, akkor más, hálózatra kötött gépek is fognak tudni nyomtatni?
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest