Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpq
csendes tag
Sziasztok!
Újabb problémával találtam szembe magam. Mielőtt feltettem a vargalex-et. Be volt kapcsolva a vendég ssid és erre kapcsolódott egy (tplink mr3220-as) router wds kliensként (ehhez a 3600-ason semmit nem kellett beállítani). A ház távolabbi felét ez fedte le.
Most hogy sikerült minden mást beállítani a vargalex-en ( a vendég ssid-t suste segítségével ), eljutottam ehhez a WDS összeköttetéshez is.
A kliens routeren ki van kapcsolva a dhcp és a tűzfal, a vendég wifin ki van választva az AP(WDS) mód.
A másik routeren gyári firm van. Beállítom neki a vendég wifi összes adatát és arról az oldalról minden rendbenlévőnek látszik (A WDS status: RUN). A kliensek szépen kapcsolódnak rá, de már ip címet nem kapnak és statikusan állítva sem érnek el semmit. Nyilván a 3600-ason további beállításokat kell eszközölni. Ebben kérem a segítségeteket. Már jónéhány dolgot kipróbáltam de nem jutottam semmire.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest