Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hl225

    tag

    Sziasztok!
    1. Egy meglévő ext4-es fájlrendszerű külső lemezt csatlakoztattam a 3600-as routerhez, vargalex féle firmware-el. A korábban létrehozott könyvtárakhoz csak olvasási jogom van. Transmission viszont létre tudta hozni a saját könyvtárait. Mit kell állítanom, hogy a régi könyvtárakat is elérhessem írásra is?
    2. Nem tudom, hogy a valós idejű grafikon lenne ennyire pontatlan vagy tényleg ennyire hullámzik a feltöltési sebessége. PC-ről utorrentben egyenletes. Remote GUI-ból nézve is van hogy ugrál a sebesség, de olyan is van, hogy egyenletesnek tűnik. Engedélyezem esetleg az előtöltést? A kép 200 kbyte/s-ra történt sebességkorlátozással történt.

    3.Minidlna-nál az adatbázis könyvtár gyárilag /var/run/minidlna, mégis minden újraindításkor újra építi az adatbázist. Mit kellene máshogy állítani?
    4. A külső lemezen lévő fájlok HD minőségű *.ts kiterjesztésű fájlok nem játszhatók le dlna-n keresztül, sem erre alkalmas tv-n sem pc keresztül (WM szerint ismeretlen fájltípus), viszont ugyanezen fájlok pc-ről sambán keresztül lejátszhatók. Van valami korlátozás a fájltípusra illetve felbontásra vonatkozóan? A normál (nem HD-s) *.ts fájlok mennek.
    5. Az előbbi HD fájlok lejátszása sambán keresztül PC-n percenként 2x-3x megakad, pufferrel, pedig sambán keresztül hálózati másoláskor a 8-10 Mbyte/s elérhető. Továbbá korábban igaz e-sata-n keresztül dreamboxxal hálózaton keresztül működött. Hol a szűk keresztmetszet? - mert úgy gondolom nem a hálózati kapcsolat sebességében.
    6. Minidlna-ban engedélyezve van a "Engedélyezze az új fájlok automatikus felfedezéséhez szükséges inotify monitorozáshoz." kapcsoló de még 24 óra múlva sem látható dlna-n keresztül az új fájl. Ötlet?
    Előre is köszönöm

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák