Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

- 

Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

galaxys80
veterán
Bár Headless kolléga hamarosan távgyógyítást ígért, azért bemásolnám ide is a MiniDlna tapasztalatomat:

Tegnap késő este tettem egy próbát és beüzemeltem egy másik pendrive-ot.(Az előző állandóan leszakadt) Azóta oda-vissza másolgattam rajta filmeket. Próbálgattam a lejátszást róla és egyelőre nem szakadt le egyszer sem. Így valószínűleg a pendrive volt a hibás.
Egy érdekes dolgot viszont észrevettem a tesztelgetés közben.
Miközben másolgattam, töröltem a fájlokat a pen-re figyeltem a Luci-ben a minidlna menüpontot. Szépen a követték a számok (videók,képek,zene) az éppen aktuális darabszámot amit felmásoltam vagy töröltem. Szinte pár másodperc után az aktuális értéket mutatta.
Próbaképpen lehúztam a pent-t, majd visszadugtam és úgy is tesztelgettem. Nos ilyenkor egészen addig amíg nem tiltottam, majd engedélyeztem újra a minidlna-t nem változtak az értékek, hiába másoltam vagy töröltem róla bármit is. Tehát úgy néz ki, hogy ha leszakadás van, akkor utána nem hajlandó újraszkennelni magától a pent egészen addig amíg nincsen meg a tiltás/engedélyezés.Hátha hasznos lehet neked is ez az információ.

A SYSUPGRADE/servicesbackups/ repair .tar fájlt a 9092/backup menüpontban tudom feltenni egyébként?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
 - HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
 - Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
 - LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest