Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
Sziasztok,
Van otthon egy nagyon jól bevált TP-Link TL-WPA 7510-es AC wifis powerline adapter kitem. Tényleg nagyon jól teszi a dolgát, de mivel elég nagy a ház, gondoltam nem új Mesh eszközökkel vagy wifi repeaterrel bővíteném a lefedettséget, hanem további powerline adapterek beiktatásával.A gyártó a legjobb kompatibilitás eléréhez azt írja, hogy az adott sorozatból (7000-es) javasolt a bővítés. Kérdésem, hogy ha veszek egy újabb kitet (mondjuk egy 7517-est), akkor ott mindkét eszközt be lehet fogni jeltovábbításra, tehát simán tudom majd párosítani az eredeti 7510-es főegységgel? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Nasuto
tag
Sziasztok,
Az otthoni Telekomos router/model kombó wifije mostanában kb. 2-3 méter távolságra is csak kb. 11 Mbps sebességet produkál. Kinéztem egy Deco M4 routert (egyelőre 1db, nyitva hagyva a későbbi bővítés lehetőségét). Mivel nagy a házunk, így az emeleten a ház másik végében a wifi egy TP Link ac-s powerline adapterrel hasít (kb. 60-80 Mbps). De a földszinten is jó lenne valami erősebb wifi jel. Van valakinek tapasztalata, hogy milyen ennek a Deco M4-nek a wifije? Meg úgy általában maga a router milyen? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Windows Insider Program
- PlayStation 3
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest