- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
Sziasztok,
Van otthon egy nagyon jól bevált TP-Link TL-WPA 7510-es AC wifis powerline adapter kitem. Tényleg nagyon jól teszi a dolgát, de mivel elég nagy a ház, gondoltam nem új Mesh eszközökkel vagy wifi repeaterrel bővíteném a lefedettséget, hanem további powerline adapterek beiktatásával.A gyártó a legjobb kompatibilitás eléréhez azt írja, hogy az adott sorozatból (7000-es) javasolt a bővítés. Kérdésem, hogy ha veszek egy újabb kitet (mondjuk egy 7517-est), akkor ott mindkét eszközt be lehet fogni jeltovábbításra, tehát simán tudom majd párosítani az eredeti 7510-es főegységgel? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Nasuto
tag
Sziasztok,
Az otthoni Telekomos router/model kombó wifije mostanában kb. 2-3 méter távolságra is csak kb. 11 Mbps sebességet produkál. Kinéztem egy Deco M4 routert (egyelőre 1db, nyitva hagyva a későbbi bővítés lehetőségét). Mivel nagy a házunk, így az emeleten a ház másik végében a wifi egy TP Link ac-s powerline adapterrel hasít (kb. 60-80 Mbps). De a földszinten is jó lenne valami erősebb wifi jel. Van valakinek tapasztalata, hogy milyen ennek a Deco M4-nek a wifije? Meg úgy általában maga a router milyen? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest