- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
FattyDove #8070 üzenetére
1200 Megabites csatornát nyit 5GHz-en, de mivel 1 gigabites bemenete van, attól többet soha nem fog tudni kiszórni. Ha 1 gigabites neted lenne az 1 gigabites bemeneteden, (vagy lehetne 10 gigabites net is az 1 gigabites bemeneteden) magad is láthatnád hogy 950/950 a kiszórható/mérhető max.
500/20 , ami az első ismétlő után ideális esetben is csak 250/10, a második ismétlőről pedig ideális esetben is csak 125/5. De nem ideális, mert gondolom az első ismétlő is már falon keresztül kapja, stb, a második meg jó messze van, ... ...
Ha a hátsó ponton 50/3-at fogsz mérni, már elégedett lehetsz.
Ezért jobb mindig a kábel. -
Tompika777
senior tag
válasz
FattyDove #8062 üzenetére
Egymással nem kommunikálnak, minden a fő routeren megy át... A kábeles dolgot én azért nem értem, mivel a OneMesh kábelen nem működik, csak wifi kapcsolaton... Ami megy kábellel is, az az EasyMesh. Nekem van egy 305 és egy 315 egy ax55-el, és bár a Tether app EasyMesh-t mutat, én még nem próbáltam őket kábellel összekötni, mert tudtommal az sem működik csak router és router között. Amúgy meg a kábeles aljzat tudtommal csak kimenet, és bemeneti lan portként nem funkcionál.
-
cs.zs.
veterán
válasz
FattyDove #8062 üzenetére
Szia,
pontosan nem vágom, mi a különbség a 305 és 315 között,
de az közös bennük hogy 5GHz sávon 867 Megabites csatornát tudnak nyitni, és azon kommunikálni, de mindkettőnek csak 100 megabites kábeles bemenete van.
Eként tökmindegy hogy melyiket hová teszed, ha kábelen adsz nekik netet akkor max 100-at tudnak kiszórni - és a következő ezt fogadni.
Ha a fő routered gigabitet, vagy mégtöbbet kiszór, akkor vezetékmentesen az ismétlőkkel is 100 megabit fölé tudsz menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honda topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest