- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Caranita #6387 üzenetére
Jó dolog az mert automatikusan vált távolságot/jelerőséget figyelembe véve 5ghz és 2.4ghz között csak az 5ghz így 40 MHz-en megy így lassabb mint ugye 80 MHz - en. Viszont azért gyorsabb mint 2.4ghz. Én is használtam egy ideig de múltkor méregettem a sebességet és óriási volt a különbség 40 és 80 MHz között 5ghz-en ezért kikapcsoltam a smart connect-et. Gondolom ha egyformán 40 MHz - en van a 2.4 és az 5ghz akkor jobban tudja kezelni a váltást kettő között a smart connect. Kár érte.
-
cigam
titán
válasz
Caranita #6383 üzenetére
A WiFi esetében ezt sosem tudhatod biztosan, azt csak speciális eszközökkel tudnád bemérni, és az sem statikus, csak az aktuális mérési ponton, és időben lesz érvényes.
Nem mellesleg az ax20 spec szerint 2.4 GHz-en csak 574 Mbps-ot tud (elméleti maximum!). Nézd meg hogy a 2,4-es vagy a 5GHz-es linkre kapcsolódik.Vagy nevezd át a linkeket, és akkor biztosan az 5GHz-es (gyorsabb)linkre kapcsolódhatsz.Ugyanakkor nincs kizárva, hogy a telefon vagy a router nincs teljesen toppon. Ki ellene próbálni másik eszközökkel is.
Azt meg sem merem kérdezni, hogy egy telefonon mire nem elég a több mint 100Mbites sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest