- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Szia,
először is köszi szépen!
Nem, valóban a WPS-re gondolok (Wi-Fi Protected Setup). Mindkét eszközön van ilyen gomb, de ezzel a módszerrel nem sikerült összekapcsolni őket.
Odáig már eljutottam a tplink admin felületén a beállításokkal, hogy úgy működik a Tp-link, mint repeater, de csak, ha a kliens gépet lan kábellel csatlakoztatom rá. Ha vezeték nélkül próbálom, akkor rossz jelszóra panaszkodik. -
TeeJay
félisten
végül sikerült a DD-WRT-vel bár abból is régebbi beta build kellett mert az újak elég gyengén mentek
nagyon zsír 25-30megabit van átjátszás után
sajnos nem tudtam vissza rakni webes felületen a gyári FW-t majd a gargoyle-t így maradt a DD-WRTnem tudom a gargoyle mennyivel tud többet de nem volt kedvem most mókolni és tftp-n vagy min FW-t felrakni
úgyhogy jól megy a DD-WRT és szépen viszi a wifit -
Grg
tag
Nos, ma kiderítettem, hogy a WMM opció volt a ludas.
Ha be van kapcsolva akkor tud 40MHz-et és a laptopom n-es kapcsolatot ír, ha kikapcsolom akkor 20MHz és g-s kapcsolat
(Egyéb okok miatt nem volt engedélyezve a WMM már jóideje)De ami még érdekesebb, hogy ezen felbuzdulva az összes TP-Link eszközzel eljátszogattam amit találtam, de a WMM beállítás egyiknél sem befolyásolja a sávszélességet, és mind 20, mind 40MHz-nél n-es kapcsolat van mindegyikhez.
-
Grg
tag
Egy factory reset megoldotta a gondot...
Egyébként érdekes, de ha visszatöltöm a beállításaimat backup-ból, akkor ugyanúgy "elromlik"...
Pedig semmi különleges beállítás nincs benne.Közben még kiderítettem, hogy nem hogy 40MHz-et nem tudott, de 11g-ben működött csak.
Sajnos azt nem tudom mióta és miért ragadt be ebbe az üzemmódba, mivel nem állítgatok naponta az eszközökön, na meg 10-es T-s net mellett meg persze hogy nem tűnik fel, ha 11g-s wifi van csak.
-
TeeJay
félisten
ebben kicsit pancser a Gargoyle FW
mert pl DD-WRT alatt wifi beállításoknál speciális menüben be lehet nyomni az országot ahol vagy
Gargoyle-ba nincs ilyen sehol tehát csak az alap 1-11-et engedi ami ciki kicsitnekem meg sajnos 13-as csatornára kell valahogy extendert összehozni
na mindegy egyelőre DD-WRT-t próbálgatom majd ha beválik marad az
úgyis csak wifi-t továbbít a router nem hiszem hogy annyira megfektetné
okostelefonhoz kell csak minden más a fő routeren megy LAN-onmég próbálkozom hogy a két router 40MHz-en milyen sebességet tud egymás közt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest