- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #4528 üzenetére
Na és akkor a sztori ott folytatódik, hogy vettem használt, 4.21-es 741N-t. Konfiguráltam, beállítottam, beraktam a rendszerbe. Csont nélkül működik. Szóval akkor mégis a v12-es 841N gyengesége lesz az egész nem-működik szindróma.
De ma kitolok vele, berakom fő router-nek, és a 741-eket teszem hozzá "továbbvivőnek", "wifi-extender"-nek.
Kiváncsi leszek. -
woodworm
veterán
válasz
cappa72 #4526 üzenetére
Az a legnagyobb baj a WDS hálózattal, amit tapasztalsz is, hogy esetleges a működése. Nincs általános szabvány mögötte, ezért a megvalósítás a gyártón múlik. A két router kiadási éve között eltelt időszak miatt a két chipset és szoftver között lehet akkora különbség, hogy már nem működnek egymással.
-
mezis
félisten
válasz
cappa72 #4519 üzenetére
Csak egy megjegyzés: Egyszerűbb lenne ha 1 lakás , 1 alháló. (Vagy nem bíznak meg egymásban a "lakók" ?
)
-
person
senior tag
válasz
cappa72 #4367 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, telről voltam ès kb azonnal kellett volna beszereznem valakinek egy gargoyle kèpes eszközt.. akkor nagyon benèztem ezek szerint... közben ùgy döntöttünk nem kapkodjuk el, nem biztos, hogy ez lesz a jò megoldàs a problèmàkra, de jò tudni, hogy nagyot nem hibàztam volna ha elhozom.
Szerk.: A verziòt is nèztem volna csak addìg nem jutottam el, mèg kerestem a lehetősègeket, ez egy volt. Totàl felkèszületlenűl mentem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest