- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Headless #1676 üzenetére
jol van csak reménykedtem hogy idenyomsz egy linket amin látszik hogy ezt kell letölteni
mert a tplinkkel megszivtam nagyon amikor azt hittem hogy amit veszek ahoz lesz
néztem a xiaomi 3g-t de csak kinai nyelv van benne , könnyű eljutni addig hogy openwrt lesz rajta , mert gondolom kevés kinat találok aki segít eljutni az adott menüponthoz
bár lehet nekem, a sima 3 is jo lenne azon van angol , az is tudja az 1100körüli wifit az usb3 , a gigabit port mert 256 ram nem szempont nekem
-
Sziasztok . Minél jobban nézegetem annál jobban belekeveredek hogy milyen routerem van
Szeretnék felrakni openwrt-t a routeremre . Ezt már kb 5x megcsináltam más routereknél de itt most ott akadtam el hogy nem tudom az enyém melyikA routeremen szemből AC1200 felirat van . 3 antenna van rajta , 1 usb port , az alján lévő matricán első sor ac1200 , alatta sorban Archer C1200 ver 1.0 . Valaki tudna segíteni hogy ehez most melyik openwrt kell ? Kevergek a c5 meg c7 , meg új meg régi meg ac1200 meg c1200 miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest