Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Hiánypótló videós képességgel gyarapodhat az iPhone 17
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
fokukac #19272 üzenetére
"-nem csak a mobilodat tudod hozzárendelni a profilodhoz, hanem a kulcsot is (a menüben keresd) így akkor is fel fog ismerni, ha otthon hagyod a mobilt."
Nem volt mit tenni, újra bejelentkeztem a profilomba az autón, miután kidobott tegnap, és ma sem állt helyre magától. Én úgy gondolom azért, mert tegnap otthon hagytam a mobilomat. De már ebben sem vagyok biztos, mert miután bejelentkeztem, első dolgom az volt, hogy hozzárendelem a kulcsot...vagyis csak lett volna, ugyanis már hozzá volt rendelve
Szóval, nem tudom, miért dobott ki, de ez a harmadik eset 2 hét alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Külpolitika
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest