- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
A Shift+F2 nem arra van. Megtévesztő lehet, de a súgóban írja mire van: "Összehasonlítja a forrás- és a célmappa tartalmát. Ennek során kijelölődnek az újabb fájlok. Az egyik mappából hiányzó fájlok a másikban szintén kijelölődnek. Nem az összes különböző fájl jelölődik ki, csupán az újabbak."
Neked a Parancsok-Mappaszinkronizálás kell. Egyik oldalon legyen az egyik mappa, másikon a másik, összehasonlítás után szép színes nyilakkal jelöli melyik újabb, régebbi, ott van-e, stb. -
genndy
addikt
válasz
Panthera #3619 üzenetére
Szerintem az új fájlokat mindenképpen másolja, a felülírás csak a már létezőkre vonatkozik.
De ez egyébként egy .bat-tal sokkal egyszerűbb:
chcp 65001
robocopy "Honnan" "Hová" /MIR /R:1 /W:1
/MIR : mirror, azaz tükrözés történik, az új könyvtár tökéletesen meg fog felelni a réginek; ha van vadiúj fájl, azt átmásolja; ha van ott régebbi változat, azt felülírja; ha van plusz fájl azt törli
/R:1 : hányszor próbálkozzon ha hibába fut (a default érték egymillió...)
/W:1 : hány másodpercet várjon mielőtt újra próbálkozik, ha valami hibába futPersze ezt azért ne rögtön ereszd neki az éles könyvtáradnak, valami kisebbel próbálgasd.
-
genndy
addikt
válasz
Elemental #3595 üzenetére
Hasonlít Dottore megoldásához, de kicsit más:
Keresendő: "-| |.|jpg"
Csere: "|_||.jpg"Hogy érthető is legyen: a macskakörmök természetesen nem kellenek; a kötőjelet kitörli (ezért nincs semmi az első | előtt!), a szóközt aláhúzásra cseréli, a pontot kitörli (ezért van egymás után két |, közöttük nincs semmi, az a törlés), viszont így a kiterjesztés elől is kitörli a pontot, ezért kell a végén a jpg-t .jpg-re cserélni (vagy ami éppen a kiterjesztésed).
-
genndy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3456 üzenetére
Bat fájlra:
Elejére:CHCP 65001
És akkor így UTF-8 -ban mentve is szép lesz(65001 talán az UTF kódlapja, már nem tudom pontosan, de amikor az ékezetes batokkal szenvedtem, akkor a google ezt dobta ki, azóta bevált).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest