- One mobilszolgáltatások
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ABE őstag válasz  super65

üzenetére super65

üzenetéreNem vészes ez a hőmérséklet, ezek a procik 90 fokig simán üzemelnek. Alaphelyzetben az L30-ban is 60 fok környékén leledzett a hőmérséklet egy T2450-es procival. Ha nem fagy le, akkor nincs gond. Inkább az a kellemetlen, ha a proci melegedését már a gépház tetején is érezni, és süti a kezed.  Ellenben ajánlott mondjuk havonta egyszer a venti szellőzőnyílásához odatenni kicsit a porszívó csövét, és kicsit kiszippantani belőle a lehetséges felgyülemlett koszt. Ellenben ajánlott mondjuk havonta egyszer a venti szellőzőnyílásához odatenni kicsit a porszívó csövét, és kicsit kiszippantani belőle a lehetséges felgyülemlett koszt.
- 

üzenetére super65

üzenetéreNe szedd ki az akksit. Ha állandóan hálózatról megy a gép, akkor tapasztalatom szerint tök mindegy, hogy benne van-e az akksi, vagy sem. Az állandó lemerítések és feltöltések veszik igénybe, illetve az elektronika megzavarodása szokott kapacitásvesztést okozni, ha sok töltési cikluson megy keresztül. 
- 

pr0bi senior tag válasz  super65

üzenetére super65

üzenetéreÉn is most 2 napja szereztem be egy A200-ast, ebbe igaz csak egy intel x3100 vga pörög 1,5-ös c2d-val , de ami nekem kell, röhögve megy rajta. A gép minőségét nézve kiváló, gyönyörü kijelző, kellemes formavilág, kézreálló kezelőfelület. Az olvasó szerintem teljesen normálisan megy, nincs vele probléma, ezek ilyenek. 
- 

madface csendes tag válasz  super65

üzenetére super65

üzenetéreHi! Köszi a válaszokat! Megnéztem azóta én is ezt a notit élőben és nem is olyan rossz a kialakítása.......bár félek egy kicsit az ezüstre festett billentyűzet miatt (feltéve ha festett és nem színezett......ami nem lenne hátrány.....és nem is sokkal bonyolultabb a gyártástechnológiája), mármint ami kopását illeti! De nekem bejön ez a machine ilyen külalakkal meg ilyen belsővel! Lenne még egy pár kérdésem de azt már csak priviben! Köszi! 
- 

üzenetére super65

üzenetéreEbben az esetben az A200-as sorstársak segítségét kérd.  De nem értem a dolgot, mert általában ethernet driver automatikusan települ, háttértár nem tudom mi a fene lehet, mert ahhoz sosem kell driver, meg az USB-s cuccot sem értem. Ha a sorrend és a leszedett driver rendben van, akkor nem szabadna szerintem ilyen gondnak lennie... De nem értem a dolgot, mert általában ethernet driver automatikusan települ, háttértár nem tudom mi a fene lehet, mert ahhoz sosem kell driver, meg az USB-s cuccot sem értem. Ha a sorrend és a leszedett driver rendben van, akkor nem szabadna szerintem ilyen gondnak lennie...
- 

üzenetére super65

üzenetéreHali! Szerintem korrekt hozzáállás, hogy cserélnék a kijelzőt, nem mindegyik gyártó teszi meg. Bizony, most neked kell döntened, vállalod-e a rizikót. Kérdezz rá, ha az új panelen esetleg egy zavaróbb hiba van, van-e valamilyen lehetőség a régit visszarakni. Amióta követem a fórumot, úgy emlékszem, te vagy itt az első, aki pixelhibára panaszkodik. Mivel a Toshiba is vélhetően valamelyik gyártótól vásárolja a kijelzőket, kb. ugyanakkora a rizikó, mintha bármely márkánál lenne ez a probléma. Én a helyedben megpróbálnám kicseréltetni, ha zavaró az a pötty.  
- 

üzenetére super65

üzenetéreHa nem tűnik lassúnak a géped, ne aggódj a Vista memóriazabálása miatt. Szerintem felesleges a lefoglalt memória mennyiségét sasolni, ha amúgy nem érzed kevésnek a teljesítményt. Nem találsz tesztet? Nem baj, a legjobb teszt a valós strapálás.  Az A200 nem azért alsó-közép osztály, mert a teljesítménye alacsony, hanem azért, mert a strapabírósága, anyagminősége, hordozhatósága, akksis üzemideje ide sorolja. Például a Toshiba gépei közül egy ennél kisebb tejesítményű Tecra nem véletlenül kerül többe. 
- 

üzenetére super65

üzenetéreSzia! Ha megy a géped rendesen, akkor gondolom nincs driver gondod. Régebben tényleg voltak gondok a Vistával, mint ahogy anno XP-vel is, de mostanában az új notiknál inkább az jellemző, hogy előbb kapja meg a Vistás támogatást, mint XP-hez a drivereket. Ráadásul XP alatt nem egyszer gondot okoz a SATA driverek hiánya, így a felrakása csak kis trükközéssel lehetséges. Tapasztalatom szerint egy jól beállított Vista 2 Gb memóriával nem lassabb érezhetően, mint az XP. Lehet, hogy tesztprogramok kimutatják a különbséget, én nem érzékeltem lassulást. Programok is gond nélkül elfutnak, jelenleg egyetlen progim van, ahol az XP kompatibilitási módot be kellett kapcsolnom, hogy rendesen fusson. A horror sztorik egy része most már szerintem megalapozatlan. Két említésre méltó hibával találkoztam: 1. Az Aero-t bekapcsolva az internetes videókat nem lehet teljes képernyőn nézni, mert egy ismert VGA driver probléma miatt hibaüzenettel leáll a lejátszás (a hamarosan érkező SP1 talán javítani fogja). 2. Az uTorrent kékhalált okozott a gépen. Ha XP-t akarsz mégis, akkor olyan telepítő CD kell, amibe beleintegrálod a SATA drivert, vagy USB-s floppyról kell beolvasni telepítéskor a megfelelő drivert. Ennek leírását megtalálod itt a topicban is.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ellenben ajánlott mondjuk havonta egyszer a venti szellőzőnyílásához odatenni kicsit a porszívó csövét, és kicsit kiszippantani belőle a lehetséges felgyülemlett koszt.
 Ellenben ajánlott mondjuk havonta egyszer a venti szellőzőnyílásához odatenni kicsit a porszívó csövét, és kicsit kiszippantani belőle a lehetséges felgyülemlett koszt. 

Janou
 Janou