Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• super65

csendes tag

hi

toshiba a200, személyes vélemény...
    anyagminőség: az előző acer-hez képest ég és föld. a monitort végre nem két kis zsanér fogja, hanem egy bazi nagy középen. ez fontos lehet, mert a régin 2 év után megrepedt és le akart törni.
    ezenkívűl a gép nem recseg ropog amikor felemelem

monitor: a fényereje lehetne kicsivel nagyobb, de még bőven élvezhető a kép. nekem 1 pixelhiba is jutott, de ez mindig benne van a pakliban...

billenytűzet: ez is fura az acer után. nagyon finomak a gombok. könnyű leütni, szinte suhan az ember keze rajta. rengeteget ütök mellé pld :)

vkártya, hd 2600: ez hasít. laptophoz képest sztem nagyon jó. én vígan játszom az újabb játékokkal is. oké crysis (mindenki ezzel jön...) már nagy falat. főleg vista alatt. de xp-n elpötyög.

hdd: nnna ez kicsit necces. lehetne gyorsabb. ebben egy 4200es van :(

dvd: rendesen felpörög minden lemeznél, néha fura hangokat is ad, de ebolvasott eddig mindent. hála istennek a 2 év gari, majd ha meghal kicseréltetem. (tapasztalataim szerint ez hal meg elsőnek...)

support: vistaról xp-vé alakítani nem móka és kacagás. a driverekkel el lehet szőrözni...

btw nem igazán értettem a linkeket amiket egyik forumtársam kirakott. azt reméltem h egy driver gyűjteménybe fogok ütközni az a200ashoz, de nem :(

ja, a fedlapon meglátszik a maszat. arra vigyázni kell...

Új hozzászólás Aktív témák