- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Azt nem tudom mi okozhatja.
Fn + F9- cel ha ez az L500-14Z-él így műxik, próbáld meg ki- ill bekapcsolni a touchpadet.
Az Eszközkezelőben az touchpad teljes eltávolítása majd újra felismertetése és driver telepítése is pozitív eredményt hozhat.Az apoint.exe-t megvizsgáltad? Létezik a Program files könyvtárban?
Egy érdekességet fedeztem fel az egyiik oldalon:[link]
Egy bizonyos Elite Toolbar Remover malware progi okozta a touchpad problémát. ennek eltávolítása után megszűnt a scroll probléma. -
T.Peter
őstag
Excel-ben meg word-ben még nem próbáltam, de a böngészőben úgy tudok, hogy a pad szélére teszem az ujjam akár úgy, hogy a szélén van, de még nem lóg le róla az ujjam, akár úgy, hogy az egyik fele a padon van, a másik fele meg már lelóg róla. Ezután pedig csak elkezdem lefelé húzni. Az elején fura volt, de most már megszoktam, és elég jól lehet kezelni. Vertikálisan görgetni a touchpad jobb szélén lehet, horizontálisan pedig az alján. A driver telepítése után rögtön kijött az ikon, és működik magától. Ha nem megy a görgetés, akkor az oldal szélére szoktam kivinni a kurzort, ott megérintem a padot, és utána már tudok görgetni.
-
futa
csendes tag
nekem ugyan nem toshibám van, de az én tapipadomon sincs megjelölve, hogy scollozható felület lenne a jobb szélén és az alján. Mégis megy. Ha csak odateszem az ujjam a jobb szélére, és pl. balra húzom, csak a kurzort mozgatja. De ha lefelé húzom, felismeri hogy tekerni akarok, és átvált scroll funkcióba. Nálam nem kellett állítani semmit, alapból ilyen. Nem tudom, ez segített-e..
-
akaido
addikt
Előre is elnézést, mert nem olvastam vissza alaposan a megelőző hozzászólásokat, ezért lehet a két következő javaslatomat már végigzongoráztad:
- A W7 meghajtóprogikkal kapcsolatban nagyon hasznos a beépített, interneten kutakodó driver kereső. Az Eszközkezelőben jobb klikk az eszközön, majd a Frissítés opcióval indul.
- A Vistás drivereket elvileg elfogadja a W7 is. -
T.Peter
őstag
Köszi az aksis infókat. Végül tényleg elhagytam a 16 órás töltést, mert hittem a kézikönyvnek. Amúgy már nem is emlékszem, hogy pont tőled kérdeztem ezt.
Itt van az l500-14z oldala. Jobb oldalt kicsivel a kép mellett a segédeszközök címszó alatt van az illesztőprogramok link. Itt rögtön mindent be is ír, és kihoz 98 találatot. Ezek közül szedtem le. A touchpad driverből két féle van, én abból a nagyobb méretűt tettem fel, vagyis a Synaptics félét. WLAN driverből is többféle van, abból még nem tettem fel egyet sem, nem tudom melyik kéne.
-
T.Peter
őstag
Nálam sem működik a wifi ki/bekapcs, meg még pár dolog. Driverekből én a toshiba.hu-n kikerestem ezt a laptopot, és ott az illesztőprogramoknál leszedtem a vistás drivereket. a Touchpad-nál lett scrollom, azelőtt nem volt. A catalyst viszont nem jó, és a display driver sem csinált semmit. Csak a touchpad, a hang, és a display drivert tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest